Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Plánujete svatbu v roce 2021? Máme 5 tipů, které vám usnadní plánování.

Jakmile se vládní opatření začnou rozvolňovat, se svatbami se pravděpodobně roztrhne od května nebo června pytel.

2021-03-23.Líbí se mi (6).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební rady a tipy/Plánujete svatbu v roce 2021? Máme 5 tipů, které vám usnadní plánování.

Těšili jste se, že letos svou lásku konečně zpečetíte, ale vzhledem k pandemické situaci přemýšlíte, zdali nebude lepší svatbu odložit?

Léto 2021 bude svatbami opět nabité

Vývoj událostí sice odhadnout nedokážeme, ale věříme, že léto bude svatbami opět nabité. Proto začněte svůj den D plánovat včas a hlavně s úsměvem na rtech. Máme pro vás 5 tipů, které vám přípravu svatby v roce 2021 usnadní.

Rada č. 1: Zachovejte chladnou hlavu

Možná si právě teď říkáte, zda je zrovna nyní ten správný čas na chystání svatby. Doba se zdá nejistá a vy se bojíte, že dlouhé a pečlivé přípravy přijdou vniveč.

Tím nejlepším, co teď můžete udělat, je zachovat chladnou hlavu a věřit spolu s námi, že do léta se situace uklidní a že vy i další snoubenci v roce 2021 vstoupíte do manželského svazku dle původního plánu. Důležité je být ve střehu a detaily začít plánovat včas.

Řekněte prstenem, jak moc vám na ní záleží

Rada č. 2: Plánujte s předstihem

Klíčem k úspěchu při plánování svatby v roce 2021 je kromě optimistického přístupu také dostatečný předstih. V minulém roce se obrovská spousta svateb odkládala kvůli nejistým předpovědím.

To znamená, že jakmile se vládní opatření začnou rozvolňovat, se svatbami se s největší pravděpodobností roztrhne od května nebo června pytel. Proto nenechte nic náhodě a začněte vše řešit včas.

Rada č. 3: Se svatebními dodavateli se sejděte on-line

Schůzky se svatebními dodavateli můžete uskutečnit přes videohovor, důležité je si včas rezervovat termíny, protože i přes momentální okolnosti může být většina z nich již vybookovaná.

S dodavateli, ať už jde o kameramana, svatebního fotografa nebo cateringovou společnost, se také pro jistotu domluvte, jak budete postupovat v případě přeložení svatby.

Zásnubní a snubní prsten na prsteníčku

Rada č. 4: Snubní prsteny si vyberte on-line a poté je pořiďte s 10% slevou

Nedílnou součástí svatebních příprav je i výběr snubních prstenů. Prodejny jsou sice v nouzovém stavu zavřené, nic vám však nebrání v tom, vybrat si snubní prstýnky předem on-line a v klidu si promyslet, jaký design se vám líbí.

Zatímco celý svět v roce 2020 zahalila vlna nejistoty, ve zlatnictví Rýdl pro vás s láskou a nadšením připravovali novou kolekci snubních prstenů, kterou si můžete prohlédnout na webu.

Využijte předsezónní slevu u Zlatnictví Rýdl

Využijte předsezónní akci u Zlatnictví Rýdl, která trvá od 10. 3. do 3. 4. 2021. Sezónní 10% slevu na snubní prsteny můžete uplatnit na webu www.prsteny.cz i v kamenných prodejnách po jejich otevření.

Radost vám zajisté udělá i prodloužená, 10-ti letá záruka, kterou letos při koupi snubních prstenů získáte. Pro uplatnění slevy v e-shopu www.prsteny.cz zadejte v prvním kroku objednávky slevový kód: svatba2021.

Rada č. 5: Nejste si jisti termínem svatby? Nechte si rytinu zhotovit dodatečně.

Neznáte ještě přesný termín svatby, ale chcete mít její datum na prstenech navždy zvěčněné? Při objednávce snubních prstenů s rytinou jednoduše uvedete pozdější dodání, zvolíte například dodací lhůtu 2–3 měsíce.

Jakmile budete mít datum svatby pevně stanoveno, své požadavky na rytinu sdělíte zlatníkovi. Rytinu vám v rámci celoživotního servisu rádi zdarma provedou i kdykoliv později.

Snubní prsteny v krabičce drží společně novomanželský pár
Snubní prsteny 447 kombinované bílé/růžové zlato
Snubní prsteny 446 bílé zlato 14 karátů
Snubní prsteny 445 bílé zlato 14 karátů
Snubní prsteny 442 bílé zlato 14 karátů

Jak se prsteny ve Zlatnictví Rýdl vyrábí?

Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 04
Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 15
Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 16

Výroba zlatých snubních prstenů na zakázku

2021-02-10.Snubní prsteny
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz