Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

3 důvody, proč milujeme gravír snubních prstenů

Vtiskněte svůj svatební den do snubních prstenů pomocí elegantního a nadčasového gravíru.

2021-07-09.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/3 důvody, proč milujeme gravír snubních prstenů

Vtiskněte památku na svůj svatební den do snubních prstenů pomocí elegantního a nadčasového gravíru. Podívejte se s námi na tři hlavní důvody, proč do toho jít.

Co si necháte vygravírovat na vaše prsteny?

Svatební den je pro všechny páry významným předělem jejich vztahu. Dlouhé týdny i měsíce ho plánují, vyčlení na něj speciální prostředky a zajisté si přejí, aby byl jak pro ně, tak pro jejich nejbližší nezapomenutelnou událostí. Přemýšlíte, jak si zachovat vzpomínku na tuto výjimečnou chvíli?

1. Možnost vložit jakýkoliv text

Říkáte si, co všechno lze vygravírovat? Zajímá vás, jestli existují nějaká omezení? Pokud ano, tak nejvýše v počtu znaků.

  • Datum svatby – chcete si navždy pamatovat den, kdy jste spojili své životy? Pak si nechte snubní prstýnky ozdobit vyrytým termínem, nebo dokonce hodinou, kdy jste si řekli své ano.
  • Jména nebo iniciály – přejete si mít důkaz své lásky a partnerství stále u sebe? Pak stačí požádat o vygravírování vašich jmen na vnitřní stranu originálních i klasických snubních prstenů.
  • Romantické citáty – máte motto nebo vzkaz, které vás inspirují a které spolu s partnerem sdílíte? Schovejte ho do obvodu prstýnků a mějte své sladké tajemství stále u sebe.
  • Humorný vzkaz – sršíte stále vtipem a berete život zvesela? Nebojte se tento svůj přístup obtisknout i do svatebních kroužků.
  • Slova písně nebo básně – a jsme opět u romantiky. Vezměte úryvek vaší písničky a těšte se z odkazu vygravírovaného ve zlatých snubních prstenech. Obsáhlejší text můžete mít rozdělen do obou obrouček tak, že pouze spolu tvoří jeden celek. Romantické, že?
  • Symboly – srdce, otisk prstu, obrázek nekonečna, znamení zvěrokruhu a další podobné vzory v sobě ukrývají jedinečný význam, který může geniálně popisovat váš vztah a kterému rozumíte pouze vy jako pár.
Snubní prsteny Eppi gravír 1

2. Široká nabídka fontů

Při hledání správného typu písma myslete na to, jak široké jste si vybrali snubní prstýnky. Určitě chcete, aby nápis uvnitř byl dobře čitelný. Věřte, že v jednoduchosti je krása a že kurzívní a knižní písma vypadají velmi půvabně a svěže.

Kvalitní klenotnictví vám při výběru ideálního fontu pro gravírování prstenů poradí a případně i namodeluje jejich finální vzhled, nebo ukáže vhodné příklady. Stejně tak vám potvrdí, zda vybraný text lze do zlatých nebo platinových snubních prstýnků vyrýt.

Snubní prsteny Eppi gravír 2

3. Vzpomínka, která přetrvá…

Řádně vyvedený gravír vám vydrží navěky, stejně jako vaše manželství. Snoubenci si běžně nechávají zdobit vnitřní hladkou stranu svatebních obrouček, neboť jejich volba nápisu zůstává jak soukromá, tak je i lépe chráněna před vlivy okolí. Na výrobu snubních prstýnků se nejčastěji používají odolné variace zlata, neboť se jedná o kov tvrdý, přesto dobře upravitelný.

Gravírování patří mezi starodávná řemesla a v dnešních časech nabírá na popularitě především při personifikaci snubních a zásnubních prstenů. Pokud si přejete svůj šperk opatřit jednoduchým gravírem, počítejte s tím, že celková doba výroby vašeho šperku se prodlouží většinou o 1 až 3 dny. Zahrňte tedy tuto lhůtu do svého svatebního harmonogramu, nebudete litovat.

Snubní prsteny Eppi gravír 3
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz