Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

3 tipy na originální dárek nejen na rozlučku se svobodou

Zamávejte svobodě stylově a pořiďte celému týmu rozlučková trička s potiskem.

2022-05-05.Líbí se mi (15).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Předsvatební party/3 tipy na originální dárek nejen na rozlučku se svobodou

Rozlučka se svobodou samozřejmě není jen dámská záležitost. I na pánskou jízdu se můžete sladit. Třeba do vtipných rozlučkových triček, která jsou u mužů velmi oblíbená.

Trička na rozlučku pro tým nevěsty

Plánujete nevěstě předsvatební párty? Zamávejte svobodě stylově a pořiďte celému týmu rozlučková trička s potiskem. Pamatujte na to, že by mělo být na první pohled zřejmé, kdo je nevěsta. Odlište se třeba barvami nebo nápisy Nevěsta a Tým nevěsty.

Vyrobsitricko.cz - Svatební trička na rozlučku nevěsty
Prohlédnout si trička na rozlučku

Možná si lámete hlavu nad tím, jak trička na rozlučku se svobodou vybrat. Při výběru určitě zvažte styl, preference a povahu budoucích novomanželů, a také místo, kde se bude loučení se svobodou konat.

Svatební trička potěší novomanžele i jejich blízké

S blížícím se datem svatby určitě přemýšlíte také nad tím, co novomanželům k jejich velkému dni darovat. Zapomeňte na nudný porcelánový servis a buďte originální. Svatební trička jsou originálním a praktickým dárkem, který nezůstane ležet v krabici na dně skříně.

Vyrobsitricko.cz - trička ženich a nevěsta
Vyrobsitricko.cz - trička růžová
Vyrobsitricko.cz - tričko "ano"

Foto: e-shop Vyrobsitricko.cz

Prohlédnout si trička na svatbu

Pokud jste to vy, kdo právě plánuje svůj velký den, máte na seznamu určitě i výběr dárků pro svědky, rodiče a hosty. Darujte místo alkoholu nebo výslužky osobnější dárek. Nechte pro vaše blízké a kamarády vyrobit trička s vašimi jmény a datem svatby jako připomínku vašeho velké dne.

Trička jako dárek k výročí svatby

Když jsme u těch svateb, napadlo vás někdy darovat manželům k výročí svatby tričko s potiskem? Ať už slaví první rok společného života nebo úctyhodnou zlatou svatbu, navrhněte jim originální potisk na tričko třeba v podobě svatební fotky nebo nápisu prozrazujícím, jak dlouho už na společné cestě manželstvím jsou.

Vyrobsitricko.cz - tričko výročí 5 let
Vyrobsitricko.cz - tričko 15 let
Vyrobsitricko.cz - tričko výročí
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz