Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Kde najít nejkrásnější svatební šaty?

Co je při plánování svatby nejdůležitější? Vybrat nejen správně padnoucí oblek, ale hlavně svatební šaty.

2023-03-19.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební šaty/Kde najít nejkrásnější svatební šaty?

Co je při plánování svatby nejdůležitější? Vybrat nejen správně padnoucí oblek, ale hlavně svatební šaty. Pojďme se podívat, kde lze najít nejkrásnější svatební šaty.

Pojďme se podívat, kde lze najít nejkrásnější svatební šaty.

Svatební šaty z půjčovny

Půjčování šatů z půjčoven je nejrozšířenějším způsobem, jak si pořídit šaty. Velkou výhodou je, že si můžete vyzkoušet mnoho modelů a zjistit, co vám nejvíce sedí. Avšak šaty jsou většinou hodně použité, několikrát prané, upravované a přepravované tam a zpět. Pokud jste někdy zkoušeli svatební šaty v velkých půjčovnách, víte, že to není zrovna nejvoňavější zážitek.

Kde najít nejkrásnější svatební šaty, nevěsta vybírá

“Půjčování svatebních šatů z půjčoven je nejrozšířenějším způsobem, jak si pořídit šaty na svatbu. Zvažte ale výhody i nevýhody půjčení šatů.“

Svatební šaty z druhé ruky

Další možností je zakoupit svatební šaty z druhé ruky. Nemusíte je nutně kupovat přímo od nějaké nevěsty, která se právě vdala, ale můžete je získat i z půjčovny, která například ruší svůj provoz. Šaty tak můžete sehnat za polovinu nebo až o dvě třetiny levněji.

Je však třeba dát pozor na velikost šatů, protože nevěsty si je většinou nechávají upravit na míru a každá z nás má jinou postavu. Pokud vám majitelka napíše, že má šaty velikosti M, nemusí vám nutně sedět právě šaty s touto velikostí.

Kde najít nejkrásnější svatební šaty, to jsou ty pravé

Ušití svatebních šatů na míru

Ušití šatů na míru od krejčové, švadleny nebo módní návrhářky je ideální volbou pro ty, které mají rády jedinečné střihy a chtějí si navrhnout vlastní šaty. Tato možnost může být časově náročná a cenově dražší, ale určitě to stojí za to. Pokud však nechcete čekat až do konce a vidět finální produkt a hledáte krásné svatební šaty, doporučujeme navštívit Elody – specializovaný obchod na svatební šaty.

Kde najít nejkrásnější svatební šaty, bereme míry

“Ušití svatebních šatů na míru od krejčové, švadleny nebo módní návrhářky může být časově náročné a cenově dražší, ale určitě to stojí za to.“

Svatební šaty Elody

V svatebním salónu Elody fungujeme trochu jinak. Máme pouze nové svatební šaty, které nepůjčujeme, ale prodáváme za podobnou cenu. Pokud si u nás objednáte šaty, necháme je pro vás ušít na míru a předem si je můžete vyzkoušet v našem showroomu.

Vybraný model vám poté ušijeme ve vaší velikosti a barvě, kterou si zvolíte. Pokud nemáte čas čekat na ušití, můžete si koupit svatební šaty přímo u nás v salónu. Nabízíme velký výběr nových modelů svatebních šatů, takže si u nás jistě najdete to, co hledáte.

Za Elody, Markéta Verner

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz