Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba na Zámku Rychvald, šlechtickém sídle z 16. století

Pro vaši svatbu můžete využít vnitřní prostory a sály, venkovní nádvoří, zámeckou zahradu, secesní altán, zámeckou kapli či břeh jezera s lekníny.

2023-03-14.Líbí se mi (11).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Svatba na Zámku Rychvald, unikátním šlechtickém sídle z 16. století

Pro vaši svatbu využijete širokou nabídku zámeckých prostor. K dispozici jsou vnitřní prostory a sály, dále venkovní nádvoří, zámecká zahrada, secesní altán, či břeh jezera plný leknínů. Nachází se zde dokonce i vysvěcená zámecká kaple pro církevní svatební obřady. 

Zámek Old Yard Rychvald, kašna

Unikátní místo pro svatbu, které má historii a ducha

Zámek Rychvald, unikátně zrestaurované šlechtické sídlo nacházející se v Rychvaldu, se může pochlubit bohatou historií. Zámek byl postaven v 16. století Barskými z Baště, následně byl majetkem Mönnichů, Lariš-Mönnichů a koncem 19. stol. přešel do rukou knížat ze Starhemberku. Po roce 1945 byl vyvlastněn a po roce 1989 pak postupně zrekonstruován a zveleben až do současného stavu. Nyní je chráněn jako kulturní památka České republiky.

Svatební oslava až pro 200 osob

Prostory zámku přímo vybízejí k velkolepým oslavám, jako jsou svatby a svatební hostiny. Využít můžete celý zámek, nebo jeho části. Pro vaši svatbu můžete využít širokou nabídku zámeckých prostor. K dispozici jsou vnitřní prostory a sály, dále venkovní nádvoří, zámecká zahrada, secesní altán, či břeh jezera plný leknínů. Nachází se zde dokonce i vysvěcená zámecká kaple pro církevní svatební obřady. Sklepení jsou jako stvořená pro ochutnávky vína, zámecká zahrada pro nerušený relax.

Zámek Old Yard Rychvald, pár u svatebního stolu

Zažijte komfort v autentické atmosféře minulých století

Ubytování ve 4* hotelu nabízí naprostý komfort v autentické atmosféře minulých století. K dispozici je 20 pokojů, které jsou zařízeny odborně zrestaurovaným starožitným nábytkem. Svatební hostinu můžete uspořádat v zámecké restauraci, zahradním domku, nebo ve vzdušných zámeckých sálech. Využít můžete i rozlehlých sklepení plných vzácných historických artefaktů a zákoutí. Oslavovat a bavit se je možné do pozdních hodin, vzhledem k situování zámku nehrozí rušení nočního klidu.

Organizace vaší svatby podle vašeho přání

Zámek nabízí občerstvení od nejlepších cateringových firem, výzdoby prostor floristou, domluvit je možné i prohlídku zámku. Místo je především oázou klidu s překrásnou okolní přírodou. Navštívit lze ale i mnoho zajímavých míst v okolí, např. národní kulturní památku Dolní oblast Vítkovice, ZOO Ostrava, nebo Aquacentrum Bohumín.

Pobyt na Zámku Rychvald vám přinese nezapomenutelný zážitek opravdové a výjimečné zámecké atmosféry. Osobní přístup a individuální péče o klienty jsou mottem všech zaměstnanců zámku. Profesionální tým se postará o organizaci vaší svatby podle vašeho přání tak, abyste si mohli vše užít dle vašich představ a zcela bez starostí.

Fotogalerie Zámku Rychvald

Další fotografie Zámku Rychvald
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz