Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Liberecká výšina, replika středověkého hradu s rozhlednou

Romantické prostředí repliky středověkého hradu Liberecká výšina s unikátní pětibokou 25m vysokou věží je jedinečné místo pro svatební obřad.

2023-05-20.Líbí se mi (11).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Liberecká výšina, replika středověkého hradu s rozhlednou

Svatební obřad na vrcholu rozhledny nebo v jejím bezprostředním okolí. Věž rozhledny bude důstojným svědkem vašeho „ano“.

Liberecká výšina, celkový pohled při oblačné obloze

Svatební obřad v unikátní pětiboké 25 m vysoké věži

Romantické prostředí repliky středověkého hradu Liberecká výšina s unikátní pětibokou 25 m vysokou věží je jedinečné místo, kde prožijete krásný svatební obřad a s noblesou tak zpečetíte svou lásku. Právě v této věži se nachází královský pokoj, který bude pro vás svatebně vyzdoben a prožijete zde vaši první novomanželskou noc.

Pětiboká unikátní věž má svůj předobraz v hlásné strážní věži starého norimberského hradu. Pro umocnění starobylosti byly na stavbu použity materiály ze zbouraných středověkých domů v Norimberku.

Velký sál pro svatební hostinu a královský pokoj pro novomanžele

Slavnostně vyzdobený velký sál až se 100 místy k sezení je ideálním místem pro vaši svatební hostinu. Stylový královský pokoj s vířivkou a s postelí s nebesy přímo ve věži bude krásným místem pro první novomanželské ráno.

Privátní wellness nabízí relax a uvolnění

V objektu Liberecké výšiny se nachází privátní wellness. Privátní wellness nabízí relax a uvolnění nejen před svatbou, ale i po náročném svatebním dni. Využít můžete suchou saunu, parní saunu s bylinnou esencí a hydro masážní vanu. Občerstvení si můžete objednat dle vašeho přání.

Fotogalerie Liberecké výšiny

Další fotografie Liberecké výšiny
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz