Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Zahradní svatba ve Vile Lanna s přilehlou terasou a altánkem

Svatební obřad můžete mít v nádherné zahradě či v některé z krásných místností vily.

2023-05-25.Líbí se mi (11).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Zahradní svatba ve Vile Lanna s přilehlou terasou a altánkem

Vila Lanna je díky své historii krásným a romantickým místem pro uspořádání celého svatebního dne. Svatební obřad můžete mít v nádherné zahradě či v některé z krásných místností vily.

Vila Lanna, pohled ze zahrady na celý objekt

Vila Lanna je skvělé místo na svatbu

Vila Lanna je památkově chráněná budova a najdete ji v rezidenční čtvrti Bubeneč v Praze 6. Byla vybudována v roce 1872 v novorenesančním slohu významným průmyslovým podnikatelem a sběratelem uměleckých památek Vojtěchem Lannou jako letní odpočinkové sídlo.

V přízemí vily Lanna se nachází vstupní hala s recepcí a dva společenské sály s bohatou nástěnnou obrazovou malbou. Menší sál (původně kulečníkový) s kapacitou max. 18 míst je ideální k pořádání slavnostních obědů či večeří. Větší společenský sál s možností venkovní terasy je vhodný k pořádání konferencí, seminářů, svatebním či rodinným oslavám.

V 1. patře se nachází salónek s krásnou terasou a výhledem do udržované zahrady. Nově otevřená a zrestaurovaná věž s vyhlídkou nabízí úchvatný výhled nejen do blízkého okolí vily Lanna, ale třeba i na ZOO nebo na Trojský zámek s přilehlými vinicemi. Zrekonstruovaná zahrada s několika lavičkami a altánkem vybízí k příjemnému posezení či procházkám v kteroukoliv roční dobu.

Svatební den v novorenesanční vile s nádherným výhledem

Zažijte okouzlující svatební den v novorenesanční vile v samém srdci Prahy, kousek od Pražského hradu. Vila Lanna je ideální místo pro každou svatbu. Ať požadujete civilní, církevní nebo symbolický obřad, Vila Lanna je ta správná volba.

Společné fotografie na vyhlídkové terase Vily Lanna s nezapomenutelným výhledem na Prahu budou krásnou vzpomínkou na celý život. Pro svůj svatební obřad si můžete vybrat  krásnou a klidnou zahradu se stoletými lípami a duby, bohatě zdobený Apollónův sál nebo v salónek v 1. patře s krásnou terasou.

Fotogalerie Vily Lanna

Další fotografie Vily Lanna
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz