Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Krásná a zdravá na svatbu

Co všechno zvládnout do svatby, abyste si připadala jako princezna?

2024-01-19.Líbí se mi (3).Komentářů: 0

Cítíte se po všech přípravách na váš den D jako vycucaný citron? Není divu, zařizování byla spousta, teď je čas pro vás. Poslední týdny před svatebním dnem věnujte sama sobě, abyste byla odpočinutá, uvolněná a nejkrásnější nevěsta. Co všechno zvládnout do svatby, abyste si připadala jako princezna?

Zářivý úsměv dělá divy

Jistě chodíte pravidelně dvakrát ročně na prevenci k zubaři, proto vás nečekaná bolest zubů nezaskočí. Stejně důležitá je dentální hygiena, aby váš úsměv neměl na svatebních fotkách chybu. Zbavuje zuby nánosu plaku, zubního kamene i pigmentací. I když chodíte pravidelně, můžete přitvrdit a s vaší dentální hygienistkou se domluvit na dvou, tří týdenní kůře domácího bělení zubů. Stačí si nechat vytvořit speciální nosič na míru (možná už ho dávno máte) a na noc nanášet gel. Barvu zubů to osvěží. Leckdy stačí využít air-flow pro odstranění pigmentací a úsměv se opticky prozáří…

Na výběr je u nás bělení dvou typů: domácí a kombinované,“ vysvětluje dentální hygienistka Tereza Hubáčková, DiS., z DENTO ordinace a doplňuje: „počítejte s tím, že dva týdny se vyhotovují nosiče a další dva týdny potřebujete na samotné bělení. Kombinované chce ještě o asi týden navíc, jelikož se po domácí fázi přidává bělení v ordinaci a doma pak naši klienti mají možnost výslednou barvu dotáhnout posledním bělícím gelem k dokonalosti.“ Na svatbu přibalte do kabelky dentální pomůcky (kartáček, pasta, mezizubní kartáčky, jednosvazkový kartáček, ústní voda pro osvěžení dechu). „Všechny pomůcky by měly být zvoleny společně s dentální hygienistkou, super alternativou je například Curaprox Travel Set, který se vejde do jakékoliv kabelky.“ radí Tereza Hubáčková a dodává: „pokud by po bělení přišla přechodná citlivost zubů, dá se do kabelky přibalit Elmex zelená pasta (sensitive professional), která citlivost krásně tlumí a není problém na svatbě střídat studený přípitek a teplou polévku.“ Pro dlouhodobé udržení krásného odstínu po bělení zubů používejte zubní pastu Opalescence.

Krásná a zdravá na svatbu

Zdroj: unsplash.com

“Poslední týdny před svatebním dnem věnujte sama sobě, abyste byla odpočinutá, uvolněná a nejkrásnější nevěsta.“

Pokožka jako hedvábí

Návštěva kosmetického salonu a používání kvalitní dermokosmetiky je doslova povinností. Pokud chcete docílit perfektního líčení, je nutné na to pleť dopředu připravit. Dopřejte si intenzivní ošetření například přístrojem duolift expert, který vaši pleť dokonale hydratuje, vyhladí jemné vrásky a celou pokožku rozzáří. Součást ošetření je i jemný soft peeling ultrazvukovou špachtlí. Ta odstraní staré zrohovatělé buňky a ultrazvuková mezoterapie do vaši pleti vpraví koktejl potřebných vitamínu, živin a hydratace. Vaše pleť bude působit rozzářeně a svěže a následné líčení už bude hračka. „Měsíc před obřadem si dopřejte lymfatickou masáž celého těla pro detoxikaci organismu, rozproudění lymfy a odvodnění, abyste měla štíhlé kotníky. Klidně si ji můžete po dvou týdnech zopakovat,“ doporučuje majitelka kosmetického salonu Korunka Jana Petráková. Masáž lávovými kameny prohřeje tělo, klidní mysl a uvolní vám krásně záda. Pokud máte ráda čokoládovou, neváhejte. Jde nejen o to, abyste prokrvila pokožku, uvolnila ztuhlé svaly, ale navodila si i sváteční náladu. Pravidelná hydratace celého těla by měla probíhat poslední týdny před obřadem pravidelně, pokud máte ráda bronzový nádech, navštivte solárium (ale opatrně a s předstihem!) nebo spíš využijte služeb kosmetických salonů a nechte si upravit odstín tónovacími krémy či spreji.

Úprava třísel, obočí i podpaží

Buďte dokonalá nevěsta, vždyť svatební den je výjimečný sám o sobě. Ale vám možná záleží i na svatební noci. Je to tradice, která dnes už sice ztratila své původní opodstatnění, nicméně pro mnoho lidí má stále velký význam. Jak z ní udělat něco nezapomenutelného? Pošeptejte během dne ženichovi, co na něj v noci čeká a buďte si jistá, že nikdy nezapomenete nejen na svůj svatební den, ale hlavně na vaší první společnou svatební noc! Briliant nemusíte mít jenom na zásnubním prstenu. Glitter vyzdobí jakýmkoliv motivem i vaše intimní partie.

Tip: pokud hledáte svatební dárky, vhodné jsou svatební dárky s potiskem.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz