Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Originální dekorace na svatbu: Využijte magii LED pásek

Dekorace mají velkou moc. Za pomoci LED pásek to půjde jedna radost. Poradíme, co všechno jimi můžete ozdobit.

2024-01-12.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební rady a tipy/Originální dekorace na svatbu: Využijte magii LED pásek

Dekorace mají velkou moc. Využijte ji ve svůj prospěch a vykouzlete si ten nejkrásnější svatební den. Za pomoci LED pásek to půjde jedna radost. Poradíme, co všechno jimi můžete ozdobit.

Cesta k oltáři

Vstup ke svatebnímu oltáři můžete zdůraznit pomocí světelného lemování z LED pásek. Jak na to? Jednoduše je umístěte podél obou okrajů. Pokud jsou součástí vaší svatební lokace i schody, využijte toho. Ozdobte každou jejich hranu a vytvořte tak zářivý a nezapomenutelný zážitek z každého kroku.

Originální dekorace na svatbu: LED pásky

Zdroj: Unsplash.com

“Elegantní a decentní osvětlení by na tanečním parketu nemělo chybět! Proto ho nezapomeňte zvýraznit právě LED páskami.“

Svatební tabule

LED pásky lze kreativně využít i při dekorování svátečního stolu. Obtočte světélkující proužky kolem květin, váz a svícnů nebo je rozprostřete mezi průsvitné předměty a další dekorace. Tímto vyhotovíte elegantní a zároveň moderní vzhled svatební tabule, která vynikne jak během dne, tak i po setmění.

Strop

Ač se to na první pohled nemusí zdát, osvětlený strop může dramaticky změnit vzhled vašeho svatebního místa. Olemujte LED páskami nejen rohy a linie stropu, ozdobte i jiné detaily, které se na něm vyskytují. Nebo z nich vytvarujte různé romantické či zábavné ornamenty a obrazce, které vás budou vaším jedinečným dnem provázet.

Fotokoutek

Fotokoutky jsou na svatbách čím dál více oblíbené a s LED páskami můžete tento koncept ještě vylepšit. Zhotovte z LED pásek závěs nebo rám okolo fotokoutku, který celý prostor náramně osvítí. Získáte tak nejen krásné fotky, ale hlavně efektní zábavu pro hosty.

Taneční parket

Osvětlení by na tanečním parketu nemělo chybět – bude se na něm přece tančit až do kuropění! Proto ho nezapomeňte zvýraznit právě LED páskami. Kromě klasické jednobarevné iluminace můžete světla synchronizovat s hudbou a vytvořit tak dynamické prostředí pro tanečníky.

Na závěr: Neopomeňte vyzkoušet různé barevné varianty

LED pásky jsou dostupné hned v několika barevných variacích, díky čemuž můžete snáze dosáhnout kýžené nálady. Přes den využijte teplé bílé světlo pro navození romantické nálady, navečer se odvažte a použijte barvy výraznější. Použití LED pásek se zkrátka meze nekladou a vy díky nim můžete vytvořit nádhernou a magickou atmosféru dle vlastní chuti. Stačí trocha kreativity a několik párů šikovných rukou a rázem se z vašeho svatebního dne stane legendární večírek.

Tip: Led pásky jsou energeticky úsporným zdrojem osvětlení. Zakomponujte je i do svého nového bydlení a zútulněte si obývací pokoj nebo ložnici bez starostí z cen elektřiny.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz