Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební první pomoc: Kreativní tipy na krabičku poslední záchrany

Originálním darem je zajisté vtipná krabička poslední záchrany. Co může být její součástí?

2024-01-03.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební rady a tipy/Svatební první pomoc: Kreativní tipy na krabičku poslední záchrany

Každý vztah si prochází světlými i méně radostnými chvilkami a obdobími. Nevyhnou se tomu ani zamilované páry, které se právě stvrdily svůj vztah oficiálním svazkem. Originálním darem proto může být vtipná krabička poslední záchrany. Co může být její součástí?

Sušené růže pro ženicha

Květina je vždy dobrým prvním krokem, jak nepříjemné chvilky zažehnat. Jenže co když květina není zrovna po ruce a obchody jsou zavřené? Pro tyto případy můžete ženichovi do svatební KPZ vložit sušenou růži. Ta vydrží měsíce i roky ve stejném stavu, manželku pak jistě pobaví moment, kdy ji jako omluvu obdrží.

Manželský pár se fotí na kamenech s krásným výhledem do kraje

Recept na dobré jídlo

Žádný muž se nemůže zlobit na ženu, která připraví dobré jídlo. A stejně tak může muž znovu dobrým jídlem obnovit plamen lásky své ženy ke své osobě. A tak vložte do krabičky poslední záchrany recept na chutné jídlo – nebo třeba rovnou celou kuchařku, to už necháme na vás. Láska ale prochází žaludkem, a tak by na to měla vaše KPZ pamatovat.

“Mají novomanželé peprnější smysl pro humor? Pak můžete ke svíčkám přihodit i lubrikační gel nebo pánskou ochranu.“

Co takhle náplast?

Do krabičky poslední záchrany můžete přidat i vtipné předměty. Třeba náplast na bolavé srdce. Jde samozřejmě pouze o symbolickou výbavu, ale pro pomyslné rány na duši se taková náplast může hodit.

Aromatické svíčky pro navození atmosféry

Každý vztah potřebuje intimní romantické chvíle. Zejména během dlouhých zimních večerů se pro tyto chvíle skvěle hodí aromatické svíčky. Pořídit můžete i svíčku s praskajícím knotem nebo speciální masážní svíčku. Po jejím zapálení lze použít olej svíčky pro romantickou hřejivou masáž. S takovou výbavou si manželský pár i v opravdové krizi může připravit večer, se kterým se jejich vztah rychle vrátí do správných kolejí. A protože KPZ musí být spolehlivě funkční, patří do ní i krabička se sirkami nebo zapalovač.

Mají novomanželé peprnější smysl pro humor? Pak můžete ke svíčkám přihodit i lubrikační gel nebo pánskou ochranu.

Čokolády či jiné sladkosti

Někdy je především potřeba si obalit nervy. A tak do manželské krabičky poslední záchrany jednoznačně patří kvalitní čokoláda nebo různé sladké pochutiny. Pokud víte, že manželé na sladké příliš nejsou, můžete zvolit vhodnou alternativu. Třeba slané pochutiny, nebo dokonce malé lahvičky s alkoholem. Znáte-li pár dobře, jistě budete nejlépe vědět, co bude fungovat.

I KPZ může pamatovat na prevenci

Všichni odborníci vědí, že nejlepším řešením všech problémů je včasná prevence. Proč tedy páru nepomoci i v tomto směru? Věnujte jim poukaz na romantický pobyt, chutnou večeři nebo jiné dary, které vztah spolehlivě posílí. Velice chytrým darem může být i poukaz na hlídání potomků s neomezenou platností. Pár vám zkrátka bude moci kdykoliv zavolat s prosbou o hlídání – třeba na celý víkend – a vy ochotně vyhovíte.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz