Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Swarovski šperky působí velmi elegantně a stylově. Podívejte se na produkty Swarovski. Věříme, že si vyberete ten pravý šperk pro Vás.

Swarovski šperky působí velmi elegantně a stylově a sluší opravdu každé ženě. Kolekce rhodiovaných šperků s komponenty Swarovski je vhodná mimo jiné i ke svatební příležitosti. Rhodium, jako povrchová úprava pravého stříbra, je nejlepším doplňkem k originálním šperkům CRYSTALLIZEDTM – Swarovski Elements. Zde se podívejte na výběr Svatební bižuterie Swarovski. Vše je originál CRYSTALLIZEDTM – Swarovski Elements.

Není jednodušší způsob, jak získat krásné Svatební bižuterie Swarovski.

Svatební bižuterie Swarovski

– Výhodu mají soupravy Swarovski, které dokonale ladí a dají se volně kombinovat.

– Samotný náhrdelník Swarovski zaujme svou elegancí a ozdobí Váš dekolt.
– Šperky Swarovski s označením AB se vyznačují vyšším třpytem a opticky více mění odstíny.

Z kategorie Swarovski šperky si můžete vybrat Svatební bižuterie Swarovski, naušnice, náhrdelníky, náramky, prstýnky a přívěsky. Je zde také kolekce, kde naleznete luxusní šperky. V e-shopu Vám šperky zabalí zdarma do dárkových krabiček, ve kterých vynikne jejich luxusní vzhled.

Trocha historie o firmě Swarovski

Mladý český brusič skla Daniel Swarovski dokázal vyrábět ozdobné kameny v nejlepší kvalitě a ve velkých počtech. Jelikož pro výrobu byla velká spotřeba energie Daniel Swarovski přesídlil v roce 1895 se svou rodinou do nedalekého tyrolského městečka Wattens. Ve stejném roce spolu se svým švagrem Franzem Weissem založil firmu Swarovski. V roce 1911 se poprvé v dílně Swarovski zatřpytily první skleněné šperky. Mezi světovými válkami dobyl Swarovski se svými šperky postavení na světovém trhu.
Základem úspěšnosti firmy Swarovski je veliký důraz kladený především na kvalitu výrobků!
Je zde zaručený především systém kontroly a používání nejnovějších technologií ve výrobě.

„Dobré neustále zlepšovat“ je heslo Daniela Swarovského, které vzniklo před více než 100 lety a toto heslo zůstalo dodnes základním mottem.

Více naleznete na www.krystalove-sperky.cz.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz