Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Chcete uspořádat svatbu na místě, kde to ještě před nedávnem nebylo vůbec možné? Přejete si velkolepou svatbu v nádherných prostorách, před kterými nebudou stát fronty dalších snoubenců?

První česká scéna – Národní divadlo zavádí novou, pro snoubence jistě velmi lákavou, službu. V prostorách historické budovy se budou konat svatby. Obřady mají být v salóncích Národního divadla a během léta také na jevišti Stavovského divadla.

Národní divadlo nyní jedná se svatební agenturou o pořádání obřadů. V saloncích historické budovy Zlaté kapličky by svatební obřad stál 30 až 40 tisíc, na jevišti Stavovského divadla pak 90 tisíc korun. Není to záležitost zrovna nejlevnější, nicméně svatba je jedna z největších událostí, a proto není hřích do ní investovat.

Národní divadlo je z mnoha hledisek ideální místo pro uspořádání Vaší svatby. Divadlo patří mezi nejvýznamnější stavby České republiky a to z hlediska historického, národněkulturního i architektonického. Jeho výstavba započala již v druhé polovině 18. století, kdy byly 16. května 1868 položeny čtyři základní kameny. Roku 1881 zachvátil divadlo velký požár, avšak i přesto bylo divadlo díky českému lidu a jeho finanční podpoře znovu vybudováno a 1883 podruhé slavnostně otevřeno.

Proto chcete-li mít manželství pevné a trvalé, stejně jako je existence Národního divadla, hledali byste marně vhodnější místo.

Podobnou svatební službu nabízí pouze Národní divadlo v Londýně.

Inspirováno www.zpravy.rozhlas.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz