Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Vyberte stylový svatební dar na Kulině

2012-09-13.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební dary/Vyberte stylový svatební dar na Kulině

Jste pozváni na svatbu a nevíte, co snoubencům darovat? Nebo jste snoubenci a vymýšlíte seznam svatebních darů? Máme pro Vás tip!

Tenhle článek měl být původně určen především těm, kteří jsou pozváni na svatbu a neobdrželi od budoucích novomanželů spásný svatební seznam, takže si marně lámou hlavu, jaký zakoupit svatební dar. V průběhu jeho psaní mi ale došlo, že stejně dobře může posloužit také jako základ právě takového seznamu, který svatebčanům umožní jednoduše vybrat dárek dle jejich finančních možností a s jistotou, že novomanžele potěší a nedostanou ho víckrát.

Mezi nejvděčnější svatební dary již tradičně patří nejrůznější vybavení do domácnosti. Může se jednat o ryze praktické věci, zejména jestliže se budou noví manželé teprve zabydlovat. Svatba je ale přece jenom významná událost a tak obvykle chceme darovat něco speciálního. Rozhodně by se mělo jednat o skutečně kvalitní výrobky. Určitě neuděláme chybu, sáhneme-li po zboží od některé z renomovaných značek.

Tady nešlápnete vedle

Právě takový typ produktů naleznete v internetovém obchodě Kulina.cz, který se specializuje na značkové vybavení do kuchyně a pro stolování. Záběr e-shopu je skutečně široký a přitom vždy klade maximální důraz na kvalitu zpracování a špičkový design. Dá se říci, že v podstatě cokoliv zde vyberete, splní roli reprezentativního svatebního daru.

Hrnec ve tvaru srdce

Aby vám ušetřili práci, vytvořili navíc v Kulině na základě svých dlouholetých zkušeností speciální sekci Svatební dary, kde najdete zaručené tipy na originální a přitom užitečné dárky. Pro snadnou orientaci je zboží ještě rozděleno do několika cenových kategorií od spíše symbolických až po skutečně luxusní dary.

Něco opravdu vyjímečného

Pokud ale již nyní víte, že hledáte něco zcela unikátního a nezáleží vám na ceně, pak se určitě podívejte na stříbrné příbory WMF, které jsou na Kulině k dostání hned v několika luxusních sériích. Nádherná je například secesí inspirovaná řada Fächer, jejíž historie sahá až do roku 1925. Příbory Augsburger Fadenmuster zase ozvláštňuje okrajový nitkový vzor odkazující k tradici klasicismu. Decentní variantu pak představují například stříbrné příbory Premiere ozdobené jemnými lístky.

Chcete-li být skutečně originální, můžete navíc na příbory nechat vygravírovat motiv dle vlastního návrhu. Použít se dá jakýkoliv text nebo grafický symbol (například rodinný emblém), který se na předmět vejde.

  • Stříbrná mísa

    Stříbrná mísa

  • Zátka na víno

    Zátka na víno

  • Hrnec ve tvaru srdce

    Hrnec ve tvaru srdce

  1. Stříbrná mísa
  2. Zátka na víno
  3. Hrnec ve tvaru srdce
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz