Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba od A do Z v neděli 7.10.2012

2012-09-18.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Na zámku ve Slavkově u Brna se již v neděli 7.10.2012 uskuteční druhý ročník svatebního veletrhu.

Dne 7. října 2012 mezi 14:00 – 18:00 hodinou proběhne na Zámku Slavkov – Austerlitz již druhá akce v tomto roce pro budoucí svatebčany. Tentokrát se v prostorách zámku představí prakticky všechny oblasti služeb, které můžete potřebovat pro Váš svatební den.

Svatba od A do Z

Budete mít možnost nahlédnou do práce kadeřnice, manikérky a vizážistek, dozvíte se, co obnáší svatební fotografie nebo video a seznámíte se s celým sortimentem snubních prstenů a svatebních oznámení. Můžete se těšit také na prezentaci svatebních šatů a doplňků podle aktuálních trendů, květinovou výzdobu a ochutnávku svatebního cukroví, především tradičních koláčků. Tyto služby a mnohé další se Vám budou prezentovat v Historickém sále zámku a v Salla terreně.

Zvláště pak budete mít možnost vidět všechny prostory zámku, které se využívají pro svatební obřady a také prostory, kde si můžete pořídit své svatební fotografie. Speciální prohlídky budou probíhat v čase 15:00, 16:00 a 17:00 hod. Vstupné na tuto akci bude za zvýhodněnou cenu 50,- Kč.
Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že u nás načerpáte tu pravou svatební inspiraci!

Více informací se dozvíte na stránkách Zámku Slavkov – Svatba od A do Z či v pozvánce.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz