Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební dary aneb jak se vyhnout mixéru a sadě skleniček

2013-02-19.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební dary/Svatební dary aneb jak se vyhnout mixéru a sadě skleniček

Pokud chcete být originální a snoubence příjemně překvapit svatebním darem, naleznete v tomto článku několik tipů.

Pokud byli budoucí novomanželé natolik prozíraví a zřídili si seznam svatebních darů, ulehčili vám jako hostu jejich oslavy mnoho rozhodování. Nemusíte si říkat, co by se jim do společného svazku mohlo hodit a ze seznamu si vyberete nejvhodnější dárek podle vašich finančních možností a hlavně s jistotou, že ho pár ocení. Pokud takový seznam nezaložili, alespoň se otevírá možnost pro zajímavá překvapení!

Pokud jsou obdarovávaní zaneprázdnění pracanti a ani si nemohou najít čas na svatební cestu nebo se na ni chystají až za delší dobu, dobrým nápadem by bylo jim po svatebním shonu věnovat relaxační víkend. Nabídka romantických wellness pobytů je velice rozmanitá a pokud znáte záliby snoubenců, můžete vybrat jeden přesně na míru.

Snoubenci sportovci

Pár se zájmem o turistiku nebo sportovně založený pár, ocení pobyt v horské chatě, kde vedle lenošení v apartmánu nebo posezení u degustačního menu, mohou vyrazit na túru na čerstvém horském vzduchu nebo si zalyžovat. Útulné penziony v českých nebo slovenských horách oblaží duši a utuží nový manželský svazek.

Svatební dary

Snoubenci romantici

Kulturně zaměřený pár bude s potěšením vzpomínat na romantický víkend na zámku. V pokojích v historizujícím stylu si vyzkouší, jaké je to být zámeckou paní a pánem a večer zahodují u tabule inspirované hradní kuchyní. Devizou mnohých zámků bývají i soukromá golfová hřiště a rozsáhlé zahrady pro intimní procházky a pikniky.

Kosmopolitní snoubenci

Snoubence libující si v luxusu můžete ubytovat v prvotřídním hotelu v jedné z evropských metropolí a nemusí vás to ani finančně zruinovat. Výhodné balíčky najdete na mnoha serverech a od novomanželů si vysloužíte jedině vděčné uznání. Součástí zájezdů bývá i průvodce a zajímavý program, který vedle potěchy těla při společné relaxaci v hotelových lázních poskytne i potěchu duševní.

Až si budou novomanželé hovět např. v budapešťských termálních pramenech se skleničkou sektu, vzpomenou si na váš dobrý vkus a jistě připraví milé překvapení, třeba právě v podobě pobytu, i pro vás a vaši drahou polovičku.

  • Svatební dary1

    Svatební dary1

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz