Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Lechtivé doplňky pro váš svatební den

2013-02-22.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební doplňky/Lechtivé doplňky pro váš svatební den

Jak se připravit na svatební noc? Máme pro Vás nějaké tipy!

Jak přípravy vrcholí a den D se blíží, na ženicha může padnout lehká nervozita. Nemějte mu to za zlé, přeci jen se chystá do chomoutu. Jeho nervozitu však velmi snadno zaženete pomocí lechtivého prádélka, které zaměstná jeho myšlenky po celý svatební den.

Vsaďte na jemné materiály a barvy

Svatební spodní prádlo by mělo být stejně luxusní jako vaše šaty. I barvou byste jej měla sladit tak, aby nikde neprosvítalo a zbytečně nekazilo dojem z šatů. Avšak nikdo neříká, že jej nemůžete v nestřeženém okamžiku ukázat svému partnerovi, který malé odhalení určitě ocení.

Jako materiál pro podprsenku i kalhotky se hodí hedvábí a jemná krajka. V takovém prádle se budete cítit opravdu pohodlně. Nikde nic neškrtí ani neškrábe.

Svatební spodní prádlo

Prádlo co zahřeje a vypadá sexy

Chystáte-li svatbu mimo léto, bude se vám hodit prádlo, které zahřeje. Během svatebního dne přeci nesmíte nastydnout, čekají vás ještě líbánky. K takovému účelu se skvěle hodí například korzet nebo krajková spodnička.

Dalším hřejivým doplňkem jsou punčochy. Máte-li šaty nabírané, můžete si bez obav obléknout punčochy s podvazkovým pásem. Ten se velice dobře vyjímá na kalhotkách typu tanga. Jsou-li vaše šaty hladké a přiléhavé, vsaďte na samodržící punčochy, které nebudou pod šaty tak nápadné.

Večerní překvapení

Dopřejte svému novopečenému manželovi potěšení ze svatební noci. Jste-li celý den v bílém, ukažte se večer jako sexy dračice například v černém krajkovém negližé nebo v odvážném korzetu s francouzskými kalhotkami. Záleží jenom na vaší fantazii. Však vy sama víte nejlépe, co vašeho muže rozpálí.

Prádlo je důležitou součástí svatebního dne. Musíte se v něm cítit především pohodlně a sebejistě, proto vsaďte hlavně na kvalitu a jemné materiály.

  • Svatební spodní prádlo - korzet

    Svatební spodní prádlo - korzet

  • Svatební spodní prádlo - korzet bílý

    Svatební spodní prádlo - korzet bílý

  • Svatební spodní prádlo - kalhotky

    Svatební spodní prádlo - kalhotky

  • Svatební spodní prádlo - podprsenka

    Svatební spodní prádlo - podprsenka

  • Svatební spodní prádlo - tanga

  • Svatební spodní prádlo

    Svatební spodní prádlo

  1. Svatební spodní prádlo - korzet
  2. Svatební spodní prádlo - korzet bílý
  3. Svatební spodní prádlo - kalhotky
  4. Svatební spodní prádlo - podprsenka
  5. Svatební spodní prádlo
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz