Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Maledivy – líbánky akorát pro dva

2013-03-01.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Perfektní tip na svatební cestu…

Svatební cesta není o nic méně důležitá než obřad samotný. První manželské kroky by měly být společné, nikým nerušené a hlavně co nejdůvěrnější. Představte si vilku na pláži, kterou omývá krystalicky průzračný Indický oceán a kde se budete cítit jako v sametu. Líbí se vám taková představa?  Tak vítejte na Maledivách!

Hotely už se nenosí

Zapomeňte na několikapatrové stavby a hotelové chodby. Drtivá většina letovisek i ve větších městech zajištuje ubytování v plážových vilkách, pár kroků od moře. Přitom vám ale nabídnou komfort, který znáte z běžných hotelů – klimatizace, internet, bazény, bary, restaurace, to vše na vysoké úrovni. Čerstvý pár, který má vysoké nároky, ale zároveň nechce být nikým a ničím rušen, jen těžko bude hledat cokoliv lepšího.

Líbánky na Maledivách

Báječné podnebí

Na Maledivy se samozřejmě nejezdí jen na svatební cestu, ale i na běžné last minute nebo first minute zájezdy. A ani jedním nijak zvlášť, co se počasí týče, neriskujete. Průměrné teploty se neustále drží na hranici 30 stupňů celsia. Jen v období od září do prosince počítejte s o něco vyšším množstvím srážek.

Netradiční doprava nejen z hlavního města

Maledivy tvoří 19 atolů – korálových ostrovů. Mezi nimi se pak místní i turisté přepravují po vodě nebo vzduchem. Mezinárodní letiště, kam většina turistů prvně přilétá, se nachází v šedesátitisícovém hlavním městě Male.

Co tam?

Velmi stručně – užívat si dovolenou, odpočívat, radovat se. Podmanivé pláže a možná až kýčovitě azurová voda dokáže člověka naprosto neuvěřitelně uklidnit. Místní vodní fauna a flora pak okouzlí nejednoho milovníka potápění. Mimochodem, Maledivy drží světové prvenství v počtu lidí, kteří se účastnili hromadného ponoru. A lásku k vodě podtrhuje ještě jeden unikát – ve vodách Indického oceánu (respektive pod hladinou) se jednou konalo zasedání vlády, prezidenta a viceprezidenta.

Pokud vás absolutní vypnutí nebaví, pořád můžete využít všech hotelových služeb – masáží, lázní, wellness, nebo si udělat výlet na některý ze sousedních atolů, které jsou poseté mešitami nebo buddhistickými chrámy.

Maledivy jsou zkrátka skvělým místem, kde začít novou etapu života.

  • Líbánky na Maledivách ubytování

    Líbánky na Maledivách ubytování

  • Líbánky na Maledivách potápění

    Líbánky na Maledivách potápění

  • Líbánky na Maledivách

    Líbánky na Maledivách

  1. Líbánky na Maledivách ubytování
  2. Líbánky na Maledivách potápění
  3. Líbánky na Maledivách
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz