Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak být krásná a trendy ve svatební den

2013-03-05.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební líčení/Jak být krásná a trendy ve svatební den

Módní pravidla a hity hýbou světem. Tím svatebním zcela určitě. Už víte, co bude letos šik a čím byste se měla řídit při výběru svatebního líčení a účesu?

Od loňského roku se toho příliš nezměnilo a žhavým trendem je maximálně přirozený look. V líčení stále kralují jemné linky, pastelové stíny nebo „nahé“ líčení. Vizážisté doporučují zaměřit se vždy na jednu část obličeje a tu patřičně zdůraznit. Zbytek ponechte, jako by byl nenalíčený.

Svatební líčení

Plné rty nejlépe zdůrazníte výraznou rtěnkou a konturami. Pozor ale, výrazná neznamená nutně křiklavá! Při výběru se řiďte odstínem vaší pleti a vlasů, nebo si nechte ideální typ doporučit vizážistou.

Krásné oči zdůrazněte vhodným líčením. V kurzu je kouřové líčení, nebo černé linky, se kterými rázem vykouzlíte kočičí pohled. S tvářenkou to ale následně nijak nepřehánějte. Bohatě stačí jen lehký nádech v broskvovém odstínu.

Připravujte se včas

Ani sebekrásnější líčení vás nezachrání, pokud nebude vaše pleť zdravá. Myslete na to včas a věnujte jí dostatek péče alespoň měsíc předem. Ideální je vsadit na péči kosmetického salonu. Blahodárné procedury pleť zbaví odumřelých šupinek kůže, nežádoucích pigmentových skvrn, jizviček a akné.

Jednoduchost a přirozená krása

S sebou vezměte i svou kamarádku nebo třeba maminku, užijete si příjemné odpoledne a zbavíte se stresu, kterému těsně před svatbou čelí snad každá nevěsta. Mnoho kosmetických salonů svým zákaznicím nabízí množství slev, které činí celou proceduru mnohem dostupnější. Zajímavé nabídky najdete například na stránkách slevového portálu Zapakatel v sekci krása a relax.

Krásné vlasy nechte rozpuštěné

Trendy velí přirozenost, i co se týče vlasů. Zapomeňte na složité vyčesané účesy. Vlasy nechte raději úplně rozpuštěné, jen lehce zvlněné, nebo je vyčešte do jednoduchého drdolu. Pokud máte odvahu, sáhněte po malém kloboučku, fascinátoru či lehkém závoji, určitě zapůsobíte.

Vlasům, stejně jako pleti, dopřejte včas důkladnou péči v podobě vyživujících sér, balzámů i masek. Vždy volte co nejkvalitnější produkty od ověřených značek. Dejte i na doporučení vašeho kadeřníka, který ví nejlépe, co vám prospěje. Při nákupu se pak vyplatí počkat na výhodné slevy na internetu, které vám mohou ušetřit značnou částku.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz