Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

VYLAĎTE SVŮJ SVATEBNÍ DEN K DOKONALOSTI

2013-03-07.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební agentury/VYLAĎTE SVŮJ SVATEBNÍ DEN K DOKONALOSTI

Máte už nyní obavy z toho, jak zvládnete nachystat nadcházející svatbu? Věřte, že existuje jednoduché řešení – oslovte profíky.

Už roky máte vysněnou představu, jak by měl váš velký den vypadat. Se zásnubním prstenem na ruce však najednou zjišťujete, že zařídit vše podle vašeho přání je práce téměř na plný úvazek. Ale nezoufejte, řešení je jednoduché.

Předsvatební párty

“Požádal mě o ruku na mé narozeniny. Když jsem rozbalila dárek, nenapadlo mě, že prstýnek uvnitř je zásnubní. Ale najednou si Lukáš klekl a vyslovil tu větu,”vzpomíná na své 29. narozeniny Naďa Bednářová, bytová architektka chystající se nyní na mateřskou dovolenou.

Najednou do svatby nezbývalo mnoho času. Zásnuby totiž proběhly v květnu a Naďa vždy snila o svatbě v létě. Až do toho příštího se jí ale čekat nechtělo.

Den D již za pouhých 30 dní!

„Starosti začaly už při shánění volného termínu u nás ve městě na zámečku,“ popisuje lapálie Naďa. Když ho měli konečně jistý, zbývalo do obřadu něco málo přes měsíc. Avšak seznam věcí, které ještě potřebovala zařídit, byl nekonečný.

„Proto jsem se rozhodla, že stejně jako já lidem zařizuji bydlení, nechám si pro změnu jednou pomoci já,“ vysvětluje Naďa, jak se dostala ke spolupráci s TEAM Events Agency.

Svatební sen

Když se s lidmi z agentury sešla, převyprávěla jim svůj svatební sen. „A hned příští den mi ho začali plnit. Od té chvíle jsem škrtala jednu položku ze seznamu za druhou,“ pokračuje Naďa.

„Těžko říct, jak by moje vdavky bez TEAMu vypadaly. Vím jen, že mi zařídili přesně takovou svatbu, o jaké jsem už odmala snila. Měla jsem vše. Od princeznovských šatů až po nádhernou kytici narcisek,“ vypráví s nadšením nadcházející maminka.

Svatební hostina

Nadstandartní péče

Majitel agentury TEAM Events Agency Ladislav Hrma věří, že jeho firma klientům nabízí špičkové služby. „Příprava akcí pro nás není – na rozdíl od konkurence – pouhá každodenní rutina. Chceme zákazníkům vždy poskytnout nikoli pouhý standard, nýbrž pokaždé nadstandard,“ zdůrazňuje.

A nejsou to pouze svatební obřady a hostiny, s čím vám TEAM dokáže pomoci. Stejně dobře zvládne připravit i třeba oslavu narozenin, teambuildingový víkend či bezchybné zázemí pro vámi pořádanou konferenci. Ať už jde o distribuci pozvánek, občerstvení, technické zázemí či hostesky, nemusíte se o nic starat. Stačí na začátku jednoduše vyřknout vaše přání, a pak už si jen do poslední minuty užívat setkání s rodinou či kolegy – zcela bez starostí.

  • Svatební catering béžový

    Svatební catering béžový

  • Svatební hostina

    Svatební hostina

  • Předsvatební párty

    Předsvatební párty

  • Svatební catering

    Svatební catering

  • Svatební catering - zákusky

    Svatební catering - zákusky

  • Svatební catering venku

    Svatební catering venku

  • Koordinace akcí

    Koordinace akcí

  • Rodinné oslavy

    Rodinné oslavy

  • TEAM - Evants agency

    TEAM - Evants agency

  • TEAM - Evants agency1

    TEAM - Evants agency1

  • TEAM - Evants agency2

    TEAM - Evants agency2

  1. Svatební catering béžový
  2. Svatební hostina
  3. Předsvatební párty
  4. Svatební catering
  5. Svatební catering - zákusky
  6. Svatební catering venku
  7. Koordinace akcí
  8. Rodinné oslavy
  9. TEAM - Evants agency
  10. TEAM - Evants agency1
  11. TEAM - Evants agency2
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz