Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Už máte svého svatebního poradce?

Zařizujete si svatbu sami, ale dobrá rada by se vám hodila? Rady získáte od svatebních poradců. Stačí pár hodin s odborníkem a můžete ušetřit tisíce Kč.

2020-04-18.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Zařizujete si svatbu sami, ale dobrá rada by se vám hodila? Dobré rady a triky získáte díky svatebnímu poradenství od svatební agentury nebo koordinátorky.

Pomocná ruka svatebního poradce

Nevíte, jaké vybrat květiny, které by se měly hodit k vašim šatům? Jaké dokumenty musíte vyplnit před sňatkem? A jaké tradice na svatbě určitě nevynechat? Se vším poradí svatební agentka. Na schůzce společně proberete problém, svatební agentka vám jej pomůže vyřešit a poradí vám další zajímavé tipy. To vše v pohodlí vašeho domova či v salonu, kavárně.

Foto: Archiv Svět svateb

Proč mít svatební poradkyni?

Protože ani své rozbité auto nesvěříte do rukou amatérovi, i vaše svatba by měla být pod dohledem profesionála! Doporučujeme s odborníkem konzultovat většinu svatebních příprav. Zkušené oko pomůže podchytit chybku, ze které by se mohl vyklubat problém. Svatební poradce je navíc vždy vyzbrojen časopisy a dalšími katalogy plnými inspirace.

“I když plánujete svatbu sami, vyplatí se využít zkušeností a znalostí druhých. Koordinátorka ve svatební den se vám rozhodně vyplatí.”

Co můžu od svatebního poradce požadovat?

Odpovědi na to, jak rychle, efektivně a s přiměřenými náklady svou svatbu naplánovat. Pomoc se zařízením formalit sňatku, sestavení rozpočtu, tipy na dodavatele, harmonogram příprav, pomoc při výběru stylu svatby, šatů, květin atd.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz