Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Proč a kdy se vyplatí služby svatební agentury?

Svatební agentura je studnicí nápadů a udělá vaši svatbu jedinečnou

2019-05-03.Líbí se mi (1).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební agentury/Proč a kdy se vyplatí služby svatební agentury?

Využití služeb svatební agentury se stává stále oblíbenější. Víte, co vše vám svatební agentura může nabídnout?

Služby svatební agentury často při své první svatbě nedoceníme

Svatba je velká událost, kterou si většina z nás vysnívá celý život. Představujeme si perfektní program, dokonalé šaty a skvělé jídlo – a to vše vidíme fungovat jako dokonalý strojek. Realita je bohužel tvrdší.

Sladit ve svatební den vše tak, aby to dokonale fungovalo, je náročný úkol. Pokud si sami na celé toto velké plánování netroufnete, nebo si prostě jen chcete svatbu užít bez zbytečných vrásek, máme pro vás jednoduché řešení. Nechte si s plánováním svatby pomoct!

Co pro vás svatební agentura zařídí?

Hlavním důvodem, proč si nechat se svatbou pomoci je především úspora času a předsvatebního i svatebního stresu. Svatební agentura vám zařídí přesně to, co potřebujete. Od výběru oznámení, místa a šatů, přes květiny, dekorace a dort až po samotný svatební program. Nemusíte se tak stresovat s tím, jestli je dodavatel spolehlivý a doručí vám vše na určené místo včas.

Svatební agentura je také studnicí nápadů, která udělá vaši svatbu jedinečnou díky tzv. ověřeným trikům ze zákulisí pořádání svateb. Zároveň máte jistotu, že na nic důležitého při plánování svatby nezapomenete.

Jak začít se spoluprací se svatební agenturou?

Prvním krokem je rozmyslet si, co vlastně od svatební agentury potřebujete. Zda vám stačí jen svatební poradenství před svatbou, chtěli byste využít svatební koordinace ve svatební den, nebo si představujete kompletní zařízení svatebního dne.

Nejjednodušší cestou ke zjištění toho, co vlastně od svatební agentury očekáváte, je vyplnit svatební stavebnici. Jedná se o způsob ujasnění vzájemných představ o tom, co si chcete zařídit sami, s čím potřebujete poradit a co necháte zcela na agentuře.

Svatební koordinátorka

Foto: Archiv Svět svateb

Stačí mi svatební poradenství?

Svatební poradenství je individuální konzultace, ve které s agentkou můžete probrat své představy o svatebním dni a zeptat se na vše, s čím si nevíte rady. Ujistíte se tak o tom, zda je harmonogram i program sestaven správně, na co si dát ve svatební den pozor a čeho se naopak bát nemusíte.

Co dělá svatební koordinátorka?

Svatební koordinátorka je vlastně vaše pravá ruka ve svatební den. Vlastně i levá ruka. Postará se o to, aby v onen velký den vše klapalo jako hodinky. Zajistí, aby byli všichni hosté ve správný čas na správném místě, aby u oltáře hrála vybraná hudba a aby se nestalo, že nebudete vědět, kam jste si odložila svatební kytici.

Představujeme vám svatební koordinátorku Marcelu

Svatbám se věnuji poslední 3 roky. Jejich koordinaci mám jakou svou zálibu a vášeň. Plánování svateb předcházelo několik let organizací různorodých eventů. Ráda pomáhám novomanželům naplánovat jejich den D bez stresu, s osvědčenými dodavateli a vyladěný do detailů. V daný den se soustředím nejen na spokojenost novomanželů, ale i všech svatebčanů a především na hladký průběh celého dne.

Marcela Cihlářová - svatební koordinátorka

Marcela Cihlářová

Marcela na ČT1 v pořadu Sama doma

Marcela Vyskočilová v TV pořadu Sama doma

Pro přehrání TV pořadu Sama doma klikněte na obrázek

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz