Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Snubní prsteny poctivé výroby zn. Bisaku

Jak se vyznat v široké nabídce snubních prstenů a poznat skutečnou kvalitu?

2019-03-20.Líbí se mi (6).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Snubní prsteny poctivé výroby zn. Bisaku

Jedinečnost snubních prstenů spočívá v bezchybném designu a poctivé výrobě.

Vsaďte na bezchybný design a poctivou výrobu

Svatba je životní událost a snubní prsteny vám ji budou celý život připomínat. Každý z nás chce proto vybrat co nejlepší. Jak se vyznat v široké nabídce a poznat skutečnou kvalitu?

Bez špičkového materiálu by to nešlo

Trh se snubními prsteny je obrovský. Díky tomu si můžete vybrat v podstatě jakýkoliv materiál od dřeva, přes stříbro až k palladiu. Na pultech kvalitních klenotnictví najdete snubní prsteny z 14karátového nebo 18karátového zlata, platiny nebo palladia.

Tyto kovy totiž vydrží o poznání déle než stříbro a při správné péči vás budou doprovázet napořád. Zároveň platí, že dobré klenotnictví nikdy nepoužívá povrchově barvené zlato, ale jednotlivé barevné části.

Pro výrobu prstenů používají klenotníci Bisaku nejmodernější nástroje

Každý šperk musí projít rukama klenotníka

Moderní doba se dostala i do šperkařského průmyslu, proto se při výrobě používají nejrůznější stroje, které usnadní práci. Díky nim je snadné vytvořit přesný tvar, tloušťku nebo velikost prstenu. I tak je ale naprosto zásadní ruční práce zlatníka, který přichází na řadu při usazování kamene. Jeho práce musí být naprosto precizní, aby se k vám dostal dokonalý prsten.

Každý prsten prochází rukama klenotníka včetně osazení kamenů

V perfektně vybroušeném diamantu uvidíte šípy nebo srdíčka

Excelentní brus diamantu vyniká optickou symetrií. Oproti zirkonu se nádherně leskne i po letech nošení a vrhá krásné duhové odlesky. Správné dodržení postupu brusu a špičková práce zajistí, že v nich po zvětšení uvidíte srdce a šípy.

Na briliantním výbrusu diamantu jsou vidět šípy a srdce

Neomezujte se nabídkou, nechte si vytvořit snubní prsteny na míru

Pokud milujete originalitu a neotřelý design, můžete si navrhnout vlastní prsteny. S návrhem navštivte klenotnictví, kde vám šikovní designéři vaši představu nejprve naskicují a poté vymodelují pomocí 3D programu.

Kromě standardní nabídky tvoříme i prsteny na míru

V Bisaku najdete snubní prsteny poctivé výroby

Ať už si chcete romantické nebo výrazné snubní prsteny, navštivte některou z prodejen Bisaku. Používají nejkvalitnější materiál i kameny a při výrobě kombinují strojovou i ruční výrobu. Navíc si u nich můžete nechat vyrobit šperk, který nikdo jiný nemá.

Nádherné luxusní prsteny v provedení žluté, bílé a růžové zlato s brilianty

Foto: Bisaku.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz