Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Top exotických destinací pro svatební cestu

2013-03-14.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební cesta/Top exotických destinací pro svatební cestu

Tipy na exotické líbánky.

Poslední roky výrazně zlevnily dovolené do exotických destinací. Nyní je lze pořídit od cca 24 000,- Kč pro jednoho, což je slušná cena. Pro novomanžele tak již není nereálné prožít líbánky doslova v ráji na zemi. Čím dál častěji se proto k této volbě uchylují, i když oblíbené jsou i lety do Ameriky nebo za africkými safari.

Dominikánská republika

Průzračné moře, bílý písek, vynikající koktejly, veselí lidé, žhavá hudba a krásná příroda, to jsou nejčastější důvody, proč lidé volí tuto destinaci. Zájezdy do Dominikánské republiky navíc z exotických destinací zlevnily zřejmě nejvýrazněji (spolu s Thajskem). Pokud vám nevadí rušnější místa, volte Punta Canu nebo Bayahibe. Máte-li raději klid, volte destinaci Samaná.

Dominikánská republika

Thajsko

Na thajské ostrovy (zejména ty větší jako je Koh Samui nebo Phuket) přijíždí ročně tolik turistů, že zde dokonce místní začali organizovat svatební obřady s nádhernou květinovou výzdobou. Existují na to už i agentury, které svatbu v Thajsku zlegalizují i v Čechách. Máte-li zájem jen o neformální stvrzení vašeho sňatku, rádi se vás ujmou v jakémkoli větším hotelu.

Maledivy

Jde o ostrovní stát tvořený 19 atoly a celkem 1196 menšími ostrůvky roztaženými zhruba do 800 km délky. Obydleno je ale jen zhruba 200 ostrovů a turisté se dostanou jen zlomek z nich. Jde o nejjižněji umístěný stát na světě. Velmi oblíbené jsou vodní vily s vlastní vířivkou – zde si ale už značně připlatíte. Při dovolené na Maledivách si každý najde svůj soukromý kousek ráje.

Maledivy

Mauritius

I zde je možné uspořádat i samotný svatební obřad. Jde o malinký zelený ostrov v srdci Indického oceánu, jako dělaný pro idylickou romantickou dovolenou. Nemusíte tu ale jen ležet na pláži, Mauritius je znám bohatým sportovním zázemím a dokonce i možnostmi výhodných nákupů. Zdaleka nejcennější je ale místní příroda s bohatou faunou, kterou jinde neuvidíte.

Seychely

Vznikly před 75 miliony let, kdy se rozlomily tektonické desky v Indickém oceánu. Říká se, že to zařídil Bůh, aby si vytvořil kousek ráje na Zemi jen pro sebe. Seychely jsou ideálním spojením klidné romantiky se zázemím civilizace – můžete si tu skvěle zasportovat, například zahrát golf, dobře se najíst i relaxovat ve svém vlastním soukromí – záleží jen na vás.

Pozor! U všech zmiňovaných exotických destinací hrozí, že by mohlo ve vámi zvoleném termínu pršet. Sledujte dlouhodobé předpovědi počasí a nejezděte do těchto míst mimo místní turistickou sezónu.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz