Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

SVATBA NANEČISTO A MÓDA 2014 – PŘEROV

2013-12-20.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/SVATBA NANEČISTO A MÓDA 2014 – PŘEROV

18.1.2014 se v prostorách hotelu FIT uskuteční další ročník Svatby NANEČISTO.

Letos vás zveme na již 5. ročník přehlídky svatebních a společenských služeb SVATBA NANEČISTO A MÓDA 2014. I tento ročník bude probíhat opět v prostorách hotelu FIT, kde máte také možnost ochutnat místní kuchyni a posedět u dobré kávy. Termín této akce je 18.1.2014 od 9 do 19 hodin.

Svatba Nanečisto

Akce je rozdělena do dvou částí. Část výstavní, kde budou vystavovat své služby různé firmy a část programovou, kde bude celý den probíhat doprovodný program jako například módní přehlídky, vystoupení, rozhovory a další. I letos je již přihlášeno několik desítek firem, které Vás chtějí oslovit svojí nabídkou jako například – svatební a společenské salóny, butiky, kadeřnictví, kosmetická studia, kameramani, fotografové, cukráři a dortaři, restaurace, cateringové firmy, vinaři, koktejly, svatební oznámení, snubní prsteny, svatební dekorace a doplňky včetně naaranžovaných tabulí, ohňostroje, květináři, zdravá výživa a fitness, hudebníci a DJ, automobily a mnoho dalších, kteří nejen se svatbami a společenskými akcemi souvisí.

Především můžete shlédnout aktuální módní trendy ve všech odvětvích. Na přehlídkových molech se můžete inspirovat aktuálními módními trendy v oblasti svatebních a společenských šatů, pánské a dětské módy a také své novinky předvedou módní butiky.

Hlavním hostem celé akce je Miss ČR 2004 JANA DOLEŽELOVÁ, která se vám představí na přehlídkovém mole. Přehlídky budou doplněny vystoupením hudebníků a z rozhovorů s firmami se dozvíte, jak nejlépe a nejlevněji zařídit vaši svatbu či oslavu.

Svatební veletrh

Během dne také proběhne proměna vybrané zájemkyně a také vám představí
nevěsty nanečisto, které si mohou vyzkoušet, jak by ve svatební den mohly vypadat.

A na závěr proběhne losování výherce SVATBY ZDARMA a také jsme pro Vás připravili slavnostní ohňostroj! Věříme, že opravdu každý si příjde na své.

  • Monika Žídková

  • Svatba Nanečisto

    Svatba Nanečisto

  • Svatební veletrh

    Svatební veletrh

  1. Svatba Nanečisto
  2. Svatební veletrh
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz