Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Líbily se vám svatební trendy 2013?

2013-12-30.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Svatební trendy roku 2013 zasahují i do letošního roku. Pojďte si je připomenout.

Milé nevěsty,

svatby roku 2013 byly inspirovány Retro stylem z 20 letech. Pokud jste svou svatbu vystrojily ve stylu filmu „Velký Gatsby“, měly jste vyhráno.

Mohly jste ale také zvolit Vintage styl. Rozdíl je, že Retro je kombinací moderního se starým, zatímco Vintage je zcela starý a klasický.

Svatební květiny

Dále byla v popředí svatba v rustikálním stylu, neboli lidovém, vesnickém. K tomu patří smaragdová barva a vůně dřeva. Skvělé je, že se tato kombinace hodí ke všem ročním obdobím.

Velkým hitem byly také vzory, všude a na všem. Od stolních dekorací, přes dort až k šatům družiček :).

Barvou byla zvolena mátově zelená, ale mohly jste použít i cokoli v barvě mandarinek. Pokud jste tyto dvě barvičky zkombinovaly, tleskáme :)!

Svatební šaty

Svatebním šatům loni vévodily barvy. Svatební návrhářka Vera Wang nejdříve překvapila svou tajemnou černou kolekcí, ale na jaře představila i šaty v rubínově červené. Návrháři také představili šaty v barvě zlaté. Pokud jste se takových extrému bály, stačily sladit lodičky s jiným doplňkem.

Materiálu vévodila svůdná krajka, která má mnoho tváří. Dokáže být sexy svůdnicí i jemně ženská. Střihem jste se trefily, pokud byly vaše šaty elegantně splývavé a dávaly na odiv vaše ženské křivky.

Mohly jste také sáhnout po korzetu. Jako účes byl zvolen vysoký francouzský twist neboli vysoký drdol. Svatební účesy také doplňovaly květiny ve vlasech.

Svatby celebrit

V roce 2013 se konala spousta svateb celebrit. Ze zahraničních hvězdiček do toho spadla například Keira Knightley, v černé róbě Avril Lavigne, krajková Kelly Clarkson, čarodějka Rose McGowen a mnoho dalších.

Z českého showbusinessu Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová, Tomáš Klus, Iveta Bartošová, ale také Matěj Rupert.

  • Svatební dekorace

    Svatební dekorace

  • Trendy 2013

  • Svatební květiny

    Svatební květiny

  1. Svatební dekorace
  2. Svatební květiny
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz