Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební šaty jako investice

Originální svatební šaty jako pro princeznu.

2015-03-25.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Originální svatební šaty jako pro princeznu.

Opatřit si originální svatební šaty je leckdy nelehký úkol a často řešíme otázku peněz. Navíc, naše okolí nás tlačí do něčeho, co samy nechceme. Nevěstám proto často nezbývá, než si kvalitní svatební šaty půjčit i za cenu ztráty oné jedinečnosti.


Svatební šaty, které se budou dětit po generace.


Se zapůjčenými šaty, jako by se rozplynulo samotné svatební kouzlo – sen o dokonalých svatebních šatech, které budou jen a jen naše. Touha být originální se s šaty z půjčovny opravdu zcela vytrácí – vždyť je na svatbě mělo již několik žen před námi a to zajisté naší svatbou jejich půjčování nekončí. I naše sebelepší přesvědčení „já v nich budu určitě vypadat nejlépe“ nás zcela neobalamutí.

Svatební šaty

Foto: Archiv Svět svateb

Představte si svatební šaty jako investici

Za zapůjčení svatebních šatů luxusních značek nevěsty utratí 15 i 20 tisíc korun a pak šaty musí prakticky ihned po svatbě vrátit.Už nikdy nebudou mít tu možnost znovu si je obléci a zavzpomínat na jejich jedinečný svatební den nebo je darovat dceři či vnučce.

Splňte si svůj princeznovský sen a pořiďte si svoje vlastní svatební šaty!Investujte sama do sebe. Později nebudete litovat toho, že jste si svůj velký den dostatečně neužila. V originálních šatech, které vám budou ušity doslova na míru, se budete cítit krásná, jedinečná a sebevědomá. V takových šatech budete vypadat jako opravdová princezna.


Splňte si váš sen. Mějte šaty jako princezna.


A jak už bylo zmíněno, to nejlepší na tom všem je, že si vždycky můžete vaše svatební šaty vyndat ze šatníku a znovu si je obléci. Vzpomínky a pocit oné výjimečnosti ze svatby se vrátí.

Dopřejte si exkluzivitu ručně šitých svatebních šatů

Paradoxem je, že nejvíc trendy jsou právě šaty, které trendy vlastně vůbec nejsou. Jedná se o takzvaný styl vintage, který je doslova nadčasový. Krajky, hedvábí nebo ručně šité výšivky budou v módě vždy. Až za několik desítek let tyto svatební šaty zdědí vaše dcera nebo vnučka, budou stále překrásné a IN.

Nejlepší investicí u svatebních šatů je (jako v každém jiném umění- protože takové svatební šaty uměním jsou) investice do kvality a jména jejich návrháře.

Luxusní svatební šaty

Foto: Blanka Matragi

Kdo vám sen o luxusních ručně šitých šatech splní?

Návrhářka odívající vybranou společnost perského zálivu, která s profesionalitou přistupuje ke každé své zákaznici. Nezáleží na tom, jestli si budete chtít pořídit šaty za 40 nebo za 200 tisíc, tak jako tak, se vám bude maximálně věnovata pečovat o vás jako o princeznu. Jak již možná tušíte, řeč je o české módní návrhářce Blance Matragi.


Svatební šaty od Blanky Matragi jsou nádherné umělecké dílo. Prohlédněte si její GALERII svatebních šatů.


Obléct si šaty od Blanky Matragi je neuvěřitelný prožitek, protože každý její kousek je uměním. To vědí nejen české celebrity, ale i zahraniční princezny. Ve svatební den vaše krása uchvátí především ženicha, ale omráčí i vaše hosty. Na cestě k oltáři se budete doslova vznášet.

Takový pocit nabízejí tyto návrhářské skvosty. Blanka Matragi vám vytvoří nejen svatební šaty, ale i doplňky, jakými jsou například designové boty, psaníčka, závoj a další.


Přijďte se osobně přesvědčit do butiku Blanky Matragi v Obecním domě nebo zavítejte na znovu obnovenou výstavu „Timeless“, kde vám paní Blanka osobně představí svou tvorbu na jedné z komentovaných prohlídek.

Pokud se chcete o Blance Matragi dozvědět více, přečtete si jednu z jejích knih nebo její rozhovor na téma SVATBA.

  • Svatební šaty

    Svatební šaty

  • Luxusní svatební šaty

    Luxusní svatební šaty

  • Nádherné svatební šaty

    Nádherné svatební šaty

  • Luxusní svatební šaty1

    Luxusní svatební šaty1

  • Luxusní svatební šaty

    Luxusní svatební šaty

  1. Svatební šaty
  2. Luxusní svatební šaty
  3. Nádherné svatební šaty
  4. Luxusní svatební šaty1
  5. Luxusní svatební šaty
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz