Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

NUANCE představuje: nová kolekce svatebních šatů Pronovias 2023

Přijďte si vybrat překrásné svatební šaty Pronovias z kolekce navržené pro rok 2023.

2023-05-09.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební šaty/NUANCE představuje: nová kolekce svatebních šatů Pronovias 2023

Je rok 2023 tím, kdy si s partnerem řeknete své „ANO”? Zavítejte v rámci předsvatebních příprav do jednoho ze Svatebních domů NUANCE, kde najdete zbrusu novou kolekci svatebních šatů od světoznámé barcelonské značky Pronovias.

NUANCE – když milujete!

Láska je to, co pojí dva lidi k sobě. Svatební dům NUANCE je také založena na lásce. Mistři svého řemesla, kteří milují svatební branži, se snaží dodat noblesu a pocit luxusu každé nevěstě, která zavítá do Svatebního salonu NUANCE.

Tento lídr českého svatebního průmyslu vznikl už v roce 1990 a od té doby zastupuje světoznámé výrobce svatebních a společenských šatů i pánských obleků. V nabídce svatebních šatů NUANCE naleznete značky Pronovias Group, Rosa Clará Group a Wilvorst. Svatební šaty od těchto firem tvoří ti nejlepší návrháři, kteří kombinují eleganci, luxus, inovativní nápady i tradiční střihy, a to v té nejvyšší kvalitě.

Svatební domy Nuance, úvodní foto 2

“Přijďte si vybrat překrásné svatební šaty Pronovias z kolekce navržené pro rok 2023. Pronovias patří k nejznámějším výrobcům svatebních šatů.“

Kolekce svatebních šatů Pronovias 2023

Barcelonská firma Pronovias patří k nejznámějším výrobcům svatebních šatů a její krásné návrhy oblékla nejedna známá osobnost. I vy máte možnost stát se hýčkanou dámou a obléci některé z překrásných svatebních šatů Pronovias z nové kolekce navržené pro rok 2023.

Ve Svatebních domech NUANCE na vás v nové kolekci čekají elegantní svatební šaty, šaty na svatbu ve stylu boho, minimalistické svatební šaty i designové šaty oslavující křivky ženského těla. V kolekci svatebních šatů Pronovias 2023 se objevují materiály, jako je jemný tyl, šifon, důmyslné krajky, luxusní satén, lesklé mikádo nebo krep.

Nová kolekce svatebních šatů od Nuance zn. Pronovias 2023

Je jen na vás, zda si představujete krátké svatební šaty, šaty s bohatou sukní, jednoduché svatební šaty, šaty s důmyslným zdobením a elegantním živůtkem nebo netradiční kalhotové šaty. Svatební dům NUANCE je připraven na každou nevěstu. Funguje zde nejen půjčovna svatebních šatů ale i prodej svatebních šatů.

Vaše přání mohou být jakákoliv. Pokud v aktuální nabídce některý z modelů svatebních šatů Pronovias nenajdete, je řešení snadné – šaty si vyberete přímo u výrobce Pronovias a Svatební dům NUANCE vám je objedná přímo z Barcelony.

Objevte své vysněné svatební šaty

Novinky 2023 od výrobce Pronovias vás uchvátí svou krásou. K velmi jednoduchým, elegantním a krásně splývavým šatům se řadí modely Adrienne, Alesha, Betsy nebo Amy. Budou se krásně hodit jak pro minimalistický svatební styl, tak pro oblíbený boho styl.

Svatební šaty od Pronovias, svatební dům Nuance, Adrienne, Alesha, Army

Pokud vás láká vzhled upnutého živůtku a bohaté sukně, jistě vás osloví modely Charleston, Elenco nebo Edie. Cítit se jako princezna je v těchto šatech tak snadné!

Svatební šaty od Pronovias, svatební dům Nuance, Charleston, Jory, Farrah

Pro milovnice extravagance se v kolekci také něco najde. Zajímavě zpracované rukávy mohou svatebním šatům dodat šmrnc. Svatební šaty Sonia, Myrtus nebo Rosy nenechají nikoho na pochybách, že vy máte o svém stylu jasno.

Svatební šaty od Pronovias, svatební dům Nuance, Rosy, Sonia, Jadelin

Až budete vybírat svatební šaty, myslete na to, že jsou dávno pryč doby, kdy bylo hlavní, aby byly šaty bílé. Nebojte se rozmazlování a dopřejte si to nejlepší. Se svatebními šaty Pronovias z kolekce 2023 budete ve svůj den doslova zářit.

“Až budete vybírat svatební šaty, myslete na to, že jsou dávno pryč doby, kdy bylo hlavní, aby byly šaty bílé.“

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz