Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Pohádková svatba v Dětenicích

Přemýšlíte o romantické svatbě snů a ještě nevíte, kde ji chcete uskutečnit? Máme pro vás tip - romantický zámek Dětenice.

2015-05-20.Líbí se mi (1).Komentářů: 0

Přemýšlíte o romantické svatbě snů a ještě nevíte, kde ji chcete uskutečnit? Máme pro vás tip – romantický zámek Dětenice.

Dětenice se nacházejí v okrese Jičín na okraji Českého ráje, nedaleko Mladé Boleslavi a jsou vzdáleny 69 km od hlavního města Prahy. Součástí Zámeckého resortu Dětenice je pozdně barokní zámek, Středověká krčma, Zámecký pivovar, hotel Rustikal, Středověký hotel, stáje a vinný sklípek Malá Morava.

Váš pohádkový sen se začne plnit již při příjezdu do zámeckého parku, kde zámečtí trubači a výstřel z děla uvítá vás a svatební hosty. Přivítá vás vévoda Albrecht z Valdštejna s chotí a generálem.

Barokní zámek Dětenice

Svatební obřad

Jakýkoliv zámecký sál, zámecký park či kaple se stanou místem, kde svým podpisem a výměnou prstýnků zpečetíte nerozlučnost svého svazku za přítomnosti vašich nejbližších.

Zámek Dětenice

Svatební hostina na zámku

Chcete, aby si svatební hosté odnesli neopakovatelné zážitky i ze svatební hostiny, která by měla být méně formální? Hodovní sál Albrechta z Valdštejna bude ideálním místem pro uskutečnění svatební hostiny.

Dle vašich přání vám hostinu připravíme a veškeré občerstvení zajistíme. Rovněž vám můžeme doporučit služby fotografa či kameramana, abyste mohli na vaši nezapomenutelnou svatbu vzpomínat.

Středověká krčma

Nebojíte se netradičních zážitků a chcete svatební hostinu pojmout ve středověkém stylu? Pak uspořádejte svatební oslavu v kouzelném prostředí středověké krčmy, která nabízí pro svatební hostiny originální menu. Obsluhující personál v dobovém oblečení vás nejprve svérázným způsobem uvítá a poté obslouží u kamenných a dubových stolů. Jídlo vám připraví na otevřeném ohni přímo před zraky svatebních hostů, a poté se stanete součástí originálního doprovodného programu. Tanečnice na stolech, živá středověká hudba, fakír, šermíři a mnoho dalších se budou ucházet o vaši přízeň.

Svatební noc

Až se svatební den uchýlí ke konci a vy znaveni celodenním veselím pomyslíte na spánek a měkké lože, nemusíte nikam odjíždět. Můžete přespat v unikátním Středověkém hotelu***, který je zařazen do řetězce unikátních hotelů světa „Unusual & Unique Hotels of the World“ a nabízí 41 stylově vybavených pokojů. Dobové dřevěné interiéry tohoto hotelu vás zcela okouzlí a prožijete noc, která se pro vás stane nezapomenutelným zážitkem.

Pokud dáváte přednost spíše klasickému ubytování, vaši svatební noci jistě vyhoví hotel Rustikal***, který má spíše rodinnou rustikální atmosféru a nachází se v něm 19 pokojů.

Staňte se součástí pohádky na zámku Dětenice nebo změňte realitu všedního dne a prožijte kouzlo středověku ve Středověké krčmě a Středověkém hotelu. Více informací naleznete na www.detenice.cz.

Zámek Dětenice, Dětenice 1, 507 24 Dětenice
Telefon: 493 596 132
Fax: 493 596 434
Email: [email protected]
Mobil: 602 728 422

  • Špalír

    Špalír

  • Novomanželé v zahradě

    Novomanželé v zahradě

  • Novomanželé v parku

    Novomanželé v parku

  • Srdce

    Srdce

  • Zámek Dětenice

    Zámek Dětenice

  • Svatební hostina

    Svatební hostina

  • Svatební hostina žlutá

    Svatební hostina žlutá

  • Svatební hostina fialová

    Svatební hostina fialová

  • Středověká krčma

    Středověká krčma

  • Středověká krčma1

    Středověká krčma1

  • Středověká krčma - vystoupení

    Středověká krčma - vystoupení

  • Obřadní síň

    Obřadní síň

  • Salonek

    Salonek

  • Zahrada

    Zahrada

  • Svatební oblouk

    Svatební oblouk

  • Svatební altánek

    Svatební altánek

  1. Špalír
  2. Novomanželé v zahradě
  3. Novomanželé v parku
  4. Srdce
  5. Zámek Dětenice
  6. Svatební hostina
  7. Svatební hostina žlutá
  8. Svatební hostina fialová
  9. Středověká krčma
  10. Středověká krčma1
  11. Středověká krčma - vystoupení
  12. Obřadní síň
  13. Salonek
  14. Zahrada
  15. Svatební oblouk
  16. Svatební altánek
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz