Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Ohlédnutí za Zamilovaným 1. májem

Zamilovaná plavba v Pražských Benátkách kousek od Karlova mostu.

2015-05-25.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Zamilovaná plavba v Pražských Benátkách kousek od Karlova mostu.

Na prvního máje jsme se sešli v Pražských Benátkách nedaleko Karlova mostu. Již z dálky nás zaujala loď Nepomuk. Tato loď je nejstarší funkční lodí brázdící břehy Vltavy. Nejen, že má krásný interiér i exteriér, v podpalubí ji pohání dvoutaktní motor z roku 1933. V průběhu večera se na něj mohli návštěvníci přijít podívat. Prý přede do rytmu srdce. Slyšeli jste jej?

Celý den bylo hezké počasí, ale před vyplutím se rozpršelo. Můžeme říci, že nám pršelo štěstí, protože zbytek večera se vydařil.

Co čekat od Pražských Benátek? Přeci gondolu. Jeden šťastný pár měl ten večer štěstí, že se před vyplutím mohl svést na pravé gondole z Benátek. Ten večer dokonce proběhla událost, která z romantického data prvního máje dělá ten pravý svátek lásky, žádost o ruku.

Na zamilované čekali dárečky

Při příchodu dostaly dámy do vlasů květinovou ozdobu od paní Vlasty Černé Rypáčkové, kterou jste mohli vidět v několika televizních pořadech.

Od břehů jsme odrazili před sedmou hodinou. K poslechu hrál Rubin Quartet. Musím říci, že mě velice překvapilo, jak velký vliv má hudba na celý večer. Kytara s houslemi a violoncellem romanticky rozezněly palubu. I když klasická hudba nepatří k mému dennímu šálku, neuměla bych si tento večer představit bez Rubin Quartetu.

Rozkvetlá třešeň i bohatá tombola

Na přídi Nepomuku byla umístěna rozkvetlá růžová třešeň z dílny floristky Gabriely Říhové. Díky tomu měly páry ulehčeny práci a nemusely hledat rozkvetlý strom.

Tombola byla vskutku bohatá, páry soutěžily o pobyt na zámku Liblice, dort ve tvaru srdce od Wink cake, Medovníky Original a další ceny.

Celý večer zaznamenal fotograf Pavel Ovsík. Jeho fotografie naleznete na http://www.pixpo.cz/Reportage/SvetSvateb/1-MAJ/, heslo nepomuk. Zajisté jste si všimli i kameramana Libora Svobody s barokní modelkou. Video očekávejte na našich stránkách. Jakmile ho budeme mít k dispozici, podělíme se o něj i na našem Facebooku.

Za Svět svateb
Štěpánka Mrázková

  • Zamilovaný pár na gondole

    Zamilovaný pár na gondole

  • 1. Máj na lodi

    1. Máj na lodi

  • Třešeň

    Třešeň

  • Ceny v tombole

    Ceny v tombole

  • Tombola

    Tombola

  1. Zamilovaný pár na gondole
  2. 1. Máj na lodi
  3. Třešeň
  4. Ceny v tombole
  5. Tombola
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz