Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Objevte 4 trendy svatebních kytic

Trendy svatebních květin nabízejí mnoho originálních nápadů

2015-05-27.Líbí se mi (2).Komentářů: 0

Podívejte se, jaké jsou trendy ve svatebních kyticích.

Bude vaše svatební kytice in?

Profesionálně zpracovaná květinová výzdoba je jako dokonalý šperk, který učiní vaši svatbu nezapomenutelným zážitkem. Trendy svatebních květin nabízejí mnoho originálních nápadů, jak podtrhnout krásu nevěsty a vyzdobit svůj svatební den.

Floristky z květinového studia FLOWERS & MORE vám představují výběr toho nejlepšího.

Svatební kytice

4 trendy svatebních kytic

Kouzlo vody

Kouzlo vody, její pohyb, živost a proměnlivost nás fascinuje a podněcuje naše sny a fantazie. Tento trend nabízí širokou, proměnlivou paletu modrých odstínů od zářivě tyrkysové barvy Karibiku až k indigově modré v hloubce oceánu. Barvy květin jsou intenzivní a syté, uplatní se doplňky ze skla, perly, diamantky – jako odraz slunce na vodní hladině. Trendy jsou čiré skleněné vázy na květiny.

Trendové květiny pro svatební kytice jsou modré delphinium, agapanthus, anemone, modrá hortenzie, hyacinty, allium, nigella, eryngium, sukulenty s namodralým odstínem listů.

Kouzlo vody

Barvy země

Jedinečný mix přírodních materiálů – dřevo, kůra, kámen…v kontrastu ke třpytu luxusních doplňků z lesklých kovů a a skla. Trendové barvy jsou barvy země, listů a kamenů, krémová, slonová kost, mechová, kaštanová, šedomodrá, doplněné bílou, čokoládovou, karamelovou. Kytice může obsahovat netradiční materiály z lesa a volné přírody, drobné plody a větvičky.

Barvy země

Trendy květiny jsou bílá a zelená hortenzie, zahradní růže v krémové a karamelové, drobné trsové růže, zahradní květiny – jiřiny, hypericum, anemonky, makovičky, krémové karafiáty, amaranthus, gerbery, clematis, lilie, cymbidium, rozmanité druhy listoví a plodů.

Vintage

Romantický trend, který odráží sentiment a luxus starých časů – lehce zastřené, jemné pastelové barvy, krajky, něžné detaily jakoby poprášené pudrem. Oblíbené barvy květin jsou mátová, jemné odstíny růžové a broskvové, šedá barva holubího peří. Na doplňcích se uplatní zlato, stříbro, drobné akcenty v černé barvě, perly, korálky, peří, kožešiny, křišťálky, kovové svícny, křišťálové vázy. Kytice v tomto stylu by měla působit nevtíravě, ale bohatě a přepychově.

Trendové květiny pro svatební kytice jsou zahradní růže, staré růže, luxusní růže Davida Austina, kaly, pivoňky, astilbe, orchidey, tulipány, ranunculus…

Vintage

Confetti

Svatba v tomto stylu je hravá, veselá, rozpustilá – jasné, expresivní barvy a výrazné vzory slibují skvělou zábavu. Mandarinková, fuchsiová, jarní zelená a zářivě žlutá vyjadřují živelnost a radostné ladění tohoto trendu. Kytice ve stylu „confetti“ Vás rozhodně nebude nudit.

Confetti

Trendové rostliny jsou gerbery, slunečnice, cinie, kopretiny, máky, jiřinky a karafiáty ve veselých a neonových barvách, protea a gloriosa.

Trendy pro vás připravili profesionálové z Květinového studia Flowers&More

  • Svatební kytice

    Svatební kytice

  • Kouzlo vody

    Kouzlo vody

  • Svatební kytice modrá

    Svatební kytice modrá

  • Svatební kytice bílá

    Svatební kytice bílá

  • Barvy země

    Barvy země

  • Svatební kytka

    Svatební kytka

  • Svatební kytice růžová

    Svatební kytice růžová

  • Confetti

    Confetti

  • Svatební kytice barevná

    Svatební kytice barevná

  1. Svatební kytice
  2. Kouzlo vody
  3. Svatební kytice modrá
  4. Svatební kytice bílá
  5. Barvy země
  6. Svatební kytka
  7. Svatební kytice růžová
  8. Confetti
  9. Svatební kytice barevná
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz