Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Po čertech dobrá svatba v Praze?

Po čertech dobrá svatba v Praze? Ale ano! Kouzlo je v uspořádání celé svatby na jednom místě!

2015-12-18.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Po čertech dobrá svatba v Praze? Ale ano! Kouzlo je v uspořádání celé svatby na jednom místě!

Svatba na jednom místě

Neztrácejte ve váš svatební den čas přejížděním z místa na místo. Nejlepší je využít podniku, kde máte vše na jednom místě.

Uspořádání velkolepé hostiny, svatebního obřad na zahradě, večerní grilování a hlavně ubytování pro všechny svatebčany – ve stylovém Hotelu Čertousy na okraji Prahy 9 se takové svatby konají již 15 let.

Výhodou komplexu je téměř venkovské prostředí s romantickým nádechem, který dokresluje atmosféra malého rybníčku s ostrůvkem lemovaný stromořadím vzrostlých kaštanů. Nevěsta a ženich si tu mohou vypůjčit lodičku a vydat se na první novomanželskou plavbu.

Hotel Čertousy

Svatební obřad

Svatební obřad můžete uspořádat buď přímo v zahradě, na vnitřní terase s pergolou, kde atmosféru umocňuje zvuk vody v kašně, a nebo ve vnitřních prostorech hotelu, které jsou k tomu uzpůsobeny. Svatební obřad Praha 9 – Čertousy.

Svatební hostina

K uspořádání svatební hostiny a večerní svatební párty máte také několik variant. Pokud připravujete velkou svatbu je pro vás k dispozici velký sál spojený se stylovou neotřelou restaurací.

Druhou variantou je svatební hostina Praha na čerstvém vzduchu na terase pod velkou pergolou s možností grilování na lávovém grillu za doprovodu živé či reprodukované hudby.

Svatební hostina ve sklípku

Třetí velmi oblíbenou možností je vinný sklípek, který je v areálu hotelu Čertousy umístěn samostatně. Sklípek má omezenou kapacitu na 45 osob. Vstoupíte-li, dýchne na vás příjemně chladný vzduch, který je v horkém letním období osvěžující. Interiér tvoří kamenné zdi, masivní dřevěnné stoly, stylové osvětlení, to vše podpoří nezapomenutelnou atmosféru vaší svatební hostiny.

Svatba na klíč

Pokud si se svatbou nechcete dělat zbytečné starosti, pak je tu varianta svatba na klíč. Kde vám zajistí: květiny, svatební dekorace, svatební dort, koláčky, cukroví, svatební fotograf, ohňostroj a další. Vše je jen otázkou vaší fanztazie a potřeb.

Svatba v soukromí

V areálu hotelu, který obklopují mohutné kamenné zdi budete mít absolutní soukromí a dostatek místa pro parkování aut všech svatebčanů.

Právě skvělé dokonalé zázemí a tolik možností pro pořádání svateb láká mnoho novomanželských párů. Pohodovou a hladce probíhající svatbu podpoří profesionální personál, který vám vytvoří domácí skoro rodinné prostředí.

Jaká může být svatba v hotelu Čertousy
  • Hotel Čertousy

    Hotel Čertousy

  • Svatební obřad na zahradě

    Svatební obřad na zahradě

  • Svatební obřad na zahradě

    Svatební obřad na zahradě

  • Svatební hostina

    Svatební hostina

  • První novomanželská plavba

    První novomanželská plavba

  • Stylová restaurace

  • Hostina v pergole

    Hostina v pergole

  • Vinný sklípek

    Vinný sklípek

  • Svatební hostina ve sklípku

    Svatební hostina ve sklípku

  • Svatební kytice

    Svatební kytice

  • Svatební dort

    Svatební dort

  • Rozlehlé parkoviště

    Rozlehlé parkoviště

  1. Hotel Čertousy
  2. Svatební obřad na zahradě
  3. Svatební obřad na zahradě
  4. Svatební hostina
  5. První novomanželská plavba
  6. Hostina v pergole
  7. Vinný sklípek
  8. Svatební hostina ve sklípku
  9. Svatební kytice
  10. Svatební dort
  11. Rozlehlé parkoviště
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz