Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební dny 2016

6. ročník veletrhu Svatební dny nabídne opět to nejlepší.

2016-01-04.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

6. ročník veletrhu Svatební dny nabídne opět to nejlepší.

Načerpejte inspiraci na SVATEBNÍCH DNECH

Hotel Clarion Congress Hotel Prague pro vás připravuje již 6. ročník úspěšného svatebního veletrhu. Přijďte načerpat inspiraci pro váš den D. I v letošním roce pro vás bude připravena spousta novinek a inspirací ze svatebního světa.

Termín konání:

  • Pátek 15.1.2016: 15.00 – 20.00 hodin
  • Sobota 16.1.2016: 10.00-18.00 hodin

KDE?

Clarion Congress Hotel Prague****, Freyova 33, Praha 9

Vstupné:

100 CZK/osoba/oba dny (vstupenky je možné zakoupit i vstupu do hotelu) nebo na portále TicketPro.

Co vás na veletrhu čeká?

Proč zajít i letos na svatební veletrh plný exkluzivních nabídek? Jako vždy je stejný – máte zde možnost čerpat jedinečné výhody veletržních slev, které sahají až na 50%, spoustu dárků, čekají na vás akce a překvapení v podobě tomboly, bezplatných služeb, jako jsou například poradenství péče o pleť, líčení, česání nebo ochutnávky.

Velký výběr vystavovatelů a příjemná atmosféra

Příjemná atmosféra svatebních dnů se již stala tradicí, která udělala radost mnohým zamilovaným. Na ploše přes 3000 m2 se představí více než 140 vystavovatelů. Potěší především opravdu veliký výběr – svatební salony, pánská móda, zlatnictví, doplňky, cukráři, floristé, místa pro svatební obřady, hotely, restaurace, fotografové, svatební oznámení a mnohé jiné ze světa svatební inspirace.

Na návštěvníky svatebního veletrhu čeká malý dárek

Prvních 200 návštěvníků každý den obdrží u vstupu malý dárek. Ostatní návštěvníci však také neodejdou s prázdnou – obdrží tištěný svatební katalog se spoustou zajímavých článků, důležitých kontaktů a navíc se mohou zapojit i do ankety s tombolou!

Foto: Svatební dny

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz