Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební den v dechberoucím Areálu Monínec

Nezapomenutelný svatební den v krásné přírodě kousek od Prahy.

2016-02-17.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Svatební den v dechberoucím Areálu Monínec

Nezapomenutelný svatební den v krásné přírodě kousek od Prahy.

Milujete dobrodružství a krásnou přírodu? Nechcete svůj svatební den trávit uprostřed městského ruchu? Je vám milejší příroda a dechberoucí výhled než nastrojené obřadní síně a nudné proslovy?

Svatba s nejkrásnějším výhledem

Užijte si svůj velký den na Monínci. Luxusní hotel v alpském stylu vás ohromí jedním z nejkrásnějších výhledů v Čechách. Leží přímo v srdci malebné turistické oblasti Toulava a je tak pravým rájem pro milovníky přírody, zapálené i občasné sportovce.


Na Moníneckou svatbu se nezapomíná.


Ve váš svatební den vás budou na Monínci hýčkat. Svatební obřad můžete mít na terase s krásným výhledem do přírody kraje Toulava, nebo přímo na sjezdovce. Oběd plný delikates ať už tradiční či moderní gastronomie. Svatební fotografie na panoramatické lanovce, nebo v pohádkové vesničce. Chcete-li na oslavu elegantní raut, nebo raději pořádnou grilovačku v přírodě? Nic není problém.

6 důvodů pro svatbu na Monínci

Snadno dostupný areál. Monínec leží na Javorové skále 70 km jižně od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Z Prahy trvá cesta necelou hodinu.

Areál Monínec

Nový Hotel Monínec. Nově vybudovaný hotel Monínec*** vznikl v roce 2012 na místě původní budovy penzionu Montana. Nabízí komfort i pohodu uprostřed přírody.

Ohromující výhled do údolí. Javorová skála je nejvyšším bodem v ose Praha – Šumava ve výšce 723 m. n. m. Z hotelu je krásný výhled na krajinu Českého Meránu a České Sibiře.

Ideální místo pro velkou svatbu

Dostatečné ubytovací kapacity. Areál Monínec disponuje i dalšími ubytovacími kapacitami. V případě, že plánujete velkolepou veselku, nemusíte se obávat, že nebudou lůžka pro všechny. K dispozici je 220 lůžek, kromě hotelu také ve dvou penzionech (chalupy ihned pod hotelem a ve skiapartmánech vzdálených cca 10 minut z kopce od hotelu)

Prvotřídní kuchyně. Kuchaři hotelové restaurace nabízí tradiční česká jídla i speciality pro mlsné jazýčky. Snaží se používat místní suroviny, vylučují polotovary, dochucovadla a instantní náhražky.

Wellness zázemí. Je libo po perném víkendu načerpat energii? Sauna, bazén, vířivka nebo masáže přijdou svatebčanům vhod.

Areál Monínec
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz