Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v malebných Roztokách jen kousek od Prahy

Uspořádejte si váš svatební den v romantických Roztokách v krásném a moderním hotelu Academic.

2016-02-18.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Svatba v malebných Roztokách jen kousek od Prahy

Uspořádejte si váš svatební den v romantických Roztokách v krásném a moderním hotelu Academic.

Líně se vinoucí tok Vltavy odráží sluneční paprsky a kolem se rozprostírají zalesněné vrcholky. Roztocký zámeček je jako dělaný pro romantické svatby, stejně jako další místní památky.

Svatební den kousek od Prahy

Roztoky jsou malebné město jen několik minut od Prahy. V místním hotelu Academic vám pomůžou připravit všechno pro nezapomenutelný svatební den. Vyhlášený šéfkuchař Tomáš Petr pro vás připraví ty nejvybranější speciality a hotel nabízí dostatečnou kapacitu pro ubytování všech svatebních hostů.

Svatební obřad v hotelu nebo u zámku Roztoky

„S námi můžete mít svatební obřad tam, kde si budete přát. Kromě klasického obřadu v obřadní síni města Roztoky, vám mohou nabídnout prostory hotelu Academic, které pro váš důležitý den patřičně vyzdobí.“ říká Jan Patrman, ředitel hotelu. Kousek od hotelu je také rozkošný zámek Roztoky s krásnou zahradou, kde je také možné zajistit romantický svatební obřad.

Hotel Academic

Dnes není neobvyklé ani pořádat svatbu pod širým nebem, v parku, na lodi nebo na břehu Vltavy. V těchto případech vám zajistí potřebné vybavení (např. židle pro obřad), dekoraci, odvoz svatebčanů a catering na vámi zvoleném místě.

Ubytování pro svatebčany na jednom místě

Hostům je k dispozici ubytování v jednom z 51 pokojů s celkovým počtem 121 lůžek. 5 pokojů je jednolůžkových, 22 pokojů je dvoulůžkových a 24 pokojů je dvoulůžkových s možností přistýlky. Pro rodiny s dětmi jsou určeny „family rooms“ (dva pokoje s jedním vchodem). Všechny pokoje jsou velikostně nadstandardní, v pátém a šestém podlaží hotelu navíc s prostornou lodžií.

Novomanželské apartmá u svateb nad 70.000 Kč vč. DPH na 1 noc zdarma!

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz