Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Proč mít svatbu v Řecku?

Svatby v zahraničí jsou stále oblíbenější a Řecko je pro sňatek perfektní destinací, ať už jeho atmosférou nebo cenovou dostupností.

2016-03-11.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Svatby v zahraničí jsou stále oblíbenější a Řecko je pro sňatek perfektní destinací, ať už jeho atmosférou nebo cenovou dostupností.

Proč právě svatba v Řecku?

Řecko je oblíbenou prázdninovou destinací a není to náhodou. Láká na své taverny a malebné kostelíky, bílé domy s typickými modrými střechami a průzračné moře. Učaruje proto i toho nejzarputilejšího antiromantika. A není nic lepšího než si říci své „Ano“ na jedné z mnoha pláží, kde je možnost strávit i líbánky.

“Pokud toužíte po jedinečné svatbě, vsaďte na svatbu v Řecku!”

Svatba v Řecku je především večerní záležitostí

Pokud se rozhodnete pro svatbu v Řecku nebo na jednom z řeckých ostrovů, teploty po většinu roční doby nedovolují obřad přes den, proto probíhají nejčastěji v podvečer, kdy jsou teploty příjemnější.

Nejčastějšími destinacemi pro pořádání svateb v Řecku jsou ostrovy: Parga – Epirus, Kos, Kréta, Lefkada, poloostrov Peloponés, Skopelos, Rhodos, Santorini, Zakynthos či Lesbos a další.

Cestovní kancelář Viamare vám bude ráda nápomocna s uspořádáním vaší svatby v Řecku, na místech která již důvěrně znáte nebo na místech pro vás zcela nových. Viamare za vás vyřídí vše potřebné k uskutečnění vašeho svatebního dnu a na vás bude jen užívat si sluníčka a vyhřátých pláží.

“Řecko je takové 2 v 1 – romantická svatba a nezapomenutelná svatební cesta.”

Můžete mít svatbu pouze ve dvou, ale i svatbu, kam si můžete pozvat své příbuzné a známé. Svatba v Řecku pro vás bude okouzlující a nezapomenutelná a po svatebním obřadu se můžete vydat na romantickou svatební cestu.

Foto: Archiv Svět svateb

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz