Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební šaty pro vysokou postavu

Mrkněte na několik tipů pro vysoké nevěsty, které vám pomohou najít své vysněné svatební šaty, které budou lichotit vaší postavě.

2016-03-17.Líbí se mi (3).Komentářů: 0

Pokud jste vysoká nevěsta, hledání dokonalých svatebních šatů může být náročné. Níže najdete několik tipů, které vám pomohou najít své vysněné šaty, které budou lichotit vaší postavě.

“Áčkový” střih svatebních šatů

Áčkový střih svatebních šatů je ideální pro vysoké nevěsty, protože vytváří krásnou siluetu. Tento střih vypadá skvěle na většině typů postav a také pomáhá vyvážit vaše proporce. Nejen, že zvýrazní pas, ale podpoří ženské proporce ve všech směrech.

Svatební šaty pro vysokou postavu, v salónu

“Áčkový střih svatebních šatů je ideální pro vysoké nevěsty, protože vytváří krásnou siluetu.“

Méně je více

Méně zdobení a ozdob znamená často více. Pokud jste vysoká nevěsta, budete vypadat skvěle i v jednodušších a minimalistických svatebních šatech. Kromě toho se budete cítit pohodlněji a volněji pohybovat. Můžete zvolit splývavé jednoduché šaty nebo méně zdobené elegantní šaty s větší sukní.

Svatební šaty pro vysokou postavu, nevěsta

Vhodná svatební obuv

Vysoké nevěsty by měly zvolit boty s nižším podpatkem, aby se minimalizovala výšková asymetrie. Vhodné jsou například boty s podpatkem o výšce 3-5 cm. Pokud však máte vysokého snoubence, nebojte se zvolit takový podpatek, který vám bude nejvíce vyhovovat. Je to váš den, tak si ho udělejte podle sebe.

Zdobení na svatebních šatech

Pokud si zvolíte šaty s krajkou, zaměřte se na to, aby krajka končila v pase a nebyla rovnoměrná po celých svatebních šatech. Tím se totiž postava opticky prodlužuje. Pro svatební šaty volte vodorovné prvky, jako je hranatý výstřih, pásek nebo předěly v pase. Vyvarujte se horizontálním prvkům, jako jsou rozparky, proužky krajek od horní části šatů dolů.

Svatební šaty pro vysokou postavu, zkouška šatů

“Pro svatební šaty volte vodorovné prvky, jako je hranatý výstřih, pásek nebo předěly v pase.“

Svatební šaty Elody

S těmito tipy byste měla být schopna najít své dokonalé svatební šaty pro vaši vysokou postavu. Pamatujte si, že nejdůležitější je, abyste se cítila pohodlně a sebevědomě v každém kousku oblečení, který si vyberete. V Elody vám pomůžeme vybrat si svatební šaty na míru.

Za Elody, Markéta Verner

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz