Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v Ostravě od A do Z

Plánujete svatbu v Ostravě a okolí? Máme pro vás několik tipů - na svatební obřad i hostinu.

2016-03-16.Líbí se mi (5).Komentářů: 0

Plánujete svatbu v Ostravě a okolí? Máme pro vás pár tipů, jak na místo svatby a svatební hostinu, tak na další svatební služby.

Plánujete svatbu v Ostravě a jejím blízkém okolí? Tak právě pro vás máme pár nápadů, kde a jak váš velký den co nejpříjemněji uskutečnit. Ostrava je město plné síly a událost jako je svatba je potřeba naplánovat tak, aby síla i něžnost šly ruku v ruce. My jsme pro vás pár takových míst pro svatbu v okolí Ostravy našli.

Svatební obřad a hostina v Ostravě

Ostrava nabízí mnoho míst, kde svatební obřad nebo hostinu uskutečnit. Jedním z těchto svatebních míst je snoubenci často vyhledávaný Dům kultury města Ostravy, který se nachází v samém srdci tohoto průmyslového ale i romantického města. Dalšími místy jsou např. Restaurace Prostor, luxusní hotel Jan Maria**** nebo originální restaurace La Vida.

Svatba ve mlýně

Foto: Archiv Svět svateb

Svatba v okolí Ostravy

Ostravsko ale i Opava nabízejí mnoho romantických a historických svatebních míst, kde si můžete uspořádat pouze svatební obřad, celou svatbu nebo i svatbu na klíč.

Za zmínku jistě stojí kouzelný Třebovický mlýn pro něž je pořádní svateb radostí ale i velkou doménou, v kouzelné přírodě vám rádi uspořádají malou i velkou svatbu. Další krásné místo je Osada Albertovec, nacházející se kousek od Opavy. Zde si užijete svůj svatební den na farmě uprostřed koní a v naprostém soukromí.

Romantické hrady a zámky

Pro pohádkovou svatbu s nádechem historie a jedinečným kouzlem jsme pro vás vybrali pár míst.

  • Slezskoostravský Hrad
  • Hrad Hukvaldy
  • Zámek Poruba
  • Zámek Zábřeh
  • Státní Zámek Raduň

Výhody svatby v okolí Ostravy

Kromě krásné přírody a mnoha romantických svatebních míst, má svatba v okolí Ostravy ještě jednu velkou výhodu. A tou je svatební cesta. Pokud se rozhodnete o uspořádání celé svatby v okolí Ostravy, svatební cestu můžete prožít u našich sousedů na Slovensku a v Polsku.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz