Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Inspirace pro letní svatby

Léto je pro svatby nejoblíbenější období. Hádej proč?

2016-04-28.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Citronádujte a vytvořte si ledový koutek. Letní svatby mohou být velmi nápadité, a pokud se potřebujete inspirovat, mrkněte do tohoto článku.

Máte pravdu, léto je mezi snoubenci nejoblíbenější období. Jak by ne! Je více času pro dotáhnutí svatebních příprav, láká nás sluníčko i možnost venkovní párty do pozdních večerních hodin. Léto je prosluněné období i v našich duších a celý svět se zdá pozitivnější. Když připočítáte kvetoucí květiny a krásné fotografie v parku, máte vybráno. Čím nás léto může překvapit? Dejte pozor na náplň dortu, parné horko i pozvané hosty, kteří jedou na dovolenou.

Jakou letní svatební barvu zvolíte?

Vybírejte živé, zářivé barvy nebo barvy moře, které barevně ladí s letním obdobím. Oblíbené jsou i kombinace, námořní barvy se dávají dohromady s nejrůznějšími barvami.

V létě si ozdobte svatební tabuli rybízem a citronádujte!

V létě je to samé koupání, grilování, pikniky a jezdí se na dovolené. Dejte to na odiv i na svatbě. Využijte mořské mušle, lastury a perličky. Vyrobte parníky a nechte je plout po stolech.

Osvěžení zaručíte ovocnými koktejly. Využijte sezónní letní plody a hlavně citronádujte.
Stoly můžete také vyzdobit košíčky s rybízem, jahodami či třešněmi.

Letní inspirace

Šaty a líčení v létě

Svatební šaty by měly být z lehkého, vzdušného materiálu, který skryje útrapy s potem. Sáhnout tedy můžete po bavlně, organze, šifonu či lnu.

“Pozor na hedvábí, které se nezdá, ale způsobí potící patálie!”

Střihově je opět lepší zvolit jednoduchý a elegantní střih. Určitě se neduste v korzetu ani dlouhých vlečkách. Horko mějte na paměti i při volbě kosmetiky. Je lepší poradit se s kosmetičkou ohledně voděodolných malovátek.

“Už víte, že se budete s podpatky bořit do písku či trávy? Zvolte boty na klínku.”

Svatební oznámení jako vějíř

Vyhrát si můžete i s jmenovkami ke stolu či svatebním oznámením. Můžete použít vše, co si při slově „léto“ vybavíte. Deštníčky, srdce, květiny i vějíře.

Svatební dort

Svatební dort v letních barvách

Pozor na kombinaci dortu a horka. V tomto směru vyslechněte tipy cukrářů a vybírejte méně máslové, ať se vám patra nesesouvají. Využijte veselé barvy léta i na svatební dort, svatební tabuli krásně prozáří.

Svatební dekorace v barvách léta

Dekorace na svatbu, dárky pro hosty, doplňky pro nevěstu a mnohé další.

Prohlédnout svatební dekorace

Vaše ESA při letní svatbě

Svateb v létě je spousta, a proto jí právě vy udělejte tu svou nezapomenutelnou. V detailech je síla, ale hlavně krása. Servírujte sorbet dortíky, ledovou tříšť či ledové limonády.

Vše dotáhnete do dokonalosti, když budete mít v parnu ledový koutek (místo, kde budou vždy dodané limonády, opalovací krémy, vějíře) a nezapomenete na obří slunečníky.

Foto: Archiv Svět svateb

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz