Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

DJ na svatbu? Jedině profesionál

Mít na svatbě profesionálního dj se vyplatí, bude hrát k poslechu i tanci, dle vašeho přání a také pomůže s moderováním.

2016-04-04.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Mít na svatbě profesionálního dj se vyplatí, bude hrát k poslechu i tanci, dle vašeho přání a také pomůže s moderováním.

Hudba je na svatbě bezpochyby jedna z nejdůležitějších věcí. Proto se vyplatí mít na své svatbě zkušeného DJ a moderátora s profesionálním vybavením. Poradíme vám, jak takového svatebního DJ vybrat a především na co se při výběru zaměřit.

3 nejdůležitější vlastnosti, které musí mít DJ na svatbu:

  • zkušenosti s hraním a moderováním na svatbách,
  • profesionální přístup a vybavení,
  • smysl pro atmosféru.

DJ na svatbu musí mít zkušenosti a velký výběr písniček

Vyzpovídali jsme pro vás DJ, jenž má zkušenosti s veřejnou produkcí více než 10 let. Podle něj je nejdůležitější mít rozsáhlou databázi světové i domácí muziky a hudbu pro všechny věkové kategorie (od 70.let až po současnost). Na oblíbených skladbách je dobré se domluvit předem a sestavit si tak jedinečný svatební playlist přímo pro vás.

DJ na svatbu Praha - Ondřej Seidl

Důležité je na svatbě dobře naladit všechny věkové generace.


K profesionální hudbě na svatbě také patří profesionální přístup a vybavení. Pokud toto DJ na svatbu má, nemusíte se bát, že zábava na vaší svatbě bude váznout a vy se budete dívat na znuděné tváře svatebních hostů.

DJ na svatbě a moderátor v jedné osobě

Ondra říká, že po celý večer je třeba sledovat dění na tanečním parketu a podle toho volit vhodnou hudbu, která zabaví většinu svatebních hostů. Samozřejmostí je moderování celé svatební oslavy, které by DJ na svatbě měl hravě zvládnout. Velkou výhodou je také to, že svatební DJ zná různé zábavné hry, kvízy či soutěže, kterými vás bude při oslavě provázet.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz