Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Nové číslo magazínu Marriage Guide pro rok 2018 je tu

Časopis, který vám přináší jen to nejlepší ze svatebního světa je opět zde, nechte se jím inspirovat.

2017-12-15.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební pomůcky a nástroje/Nové číslo magazínu Marriage Guide pro rok 2018 je tu

Chystáte se v příštím roce vdávat/ ženit? Nebo pracujete ve svatebním oboru? Pak jste se dočkali dalšího ročního vydání časopisu Marriage guide 2018, který vám přináší jen to nejlepší ze svatebního světa a je s vámi již od roku 2010! Mluví tak za něj léta praxe a fakt, že je největším svatebním magazínem, nejen u nás!

Nové číslo magazínu Marriage Guide

Marriage guide 2018

Proč je Marriage guide vždy netrpělivě očekáván?

Pro ty z vás, kteří o tomto časopise slyšíte prvně, ho ve zkratce představíme. Tištěný časopis Marriage guide je největším svatebním magazínem ve střední Evropě. Jeho články jsou psány v českém, ale také v anglickém jazyce! Není tedy divu, že jeho každoroční příchod očekává mnoho budoucích novomanželů a firem ze svatební branže, nejen v České republice.

Jaký je obsah?

Do časopisu jsou každoročně vybrány ty nejzajímavější témata ze světa svateb. Dále se zde dozvíte novinky a trendy na příští rok. A čeká na vás nejeden tip na svatební agentury, koordinátory a celkově profesionály tohoto oboru. To vše a ještě víc vás se dočtete na rovných 300 stránkách největšího svatebního magazínu v České republice a na Slovensku.

Foto: Marriage Guide

Proč Marriage guide?

Kromě toho, že je skvělým dárkem pro budoucí novomanžele, je také inspirací pro všechny, kteří pracují ve svatebním oboru. Každým rokem si jeho roční vydání objednává nemalé množství profesionálních svatebních agentur a pracovníků. Časopis jim tak poslouží pro inspiraci, pro poučení se něčemu novému, nebo jen pro ujištění se, že odvádí svou práci dle nejnovějších trendů a požadavků dnešní doby.

Foto: Marriage Guide

Kde je časopis k dostání?

Časopis Marriage guide vychází jako roční vydání webu mgmagazine.cz. Je tedy k dostání na těchto internetových stránkách. Objednat si jej můžete pohodlně online, přes internet. Na webových stránkách mgmagazine.cz také najdete spousty menších zajímavých článků, se svatební tématikou, které zde pravidelně vycházejí.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz