Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Fotorekvizity a fotodekorace na svatební focení? Vybírejte!

Vyberte si originální svatební foto rekvizity a foto dekorace na focení. Vytvoříte tak vtipné a nezapomenutelné fotografie s vašimi hosty.

2018-10-25.Líbí se mi (7).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Zábava na svatbu/Fotorekvizity a fotodekorace na svatební focení? Vybírejte!

Díky fotorekvizitám a fotodekoracím vytvoříte vtipné fotografie s vašimi svatebními hosty a fotografování se navíc stane nezapomenutelným zážitkem.

Originální zábava pro novomanžele i svatební hosty

Svatební fotokoutek si můžete vytvořit jednoduše sami. Stačí vám místo, kde si vytvoříte pěkné pozadí, různé fotorekvizity (ty se dají levně koupit, případně doma vyrobit) a fotoaparát se stativem a obsluhou, případně můžete rovnou využít vašeho svatebního fotografa.

A pokud se nechcete s vytvářením fotokoutku zabývat, najměte si profesionály. Služba svatebního fotokoutku nabízí výběr z mnoha pozadí, rekvizity, obsluhu a především stroj, který vám fotografie rovnou vytiskne.

Koupit zábavné fotorekvizity a fotodekorace

Dekorace do fotokoutku

Fotokoutek

Fotodekorací neboli fotorekvizit je spousta. Mezi oblíbené dekorace patří paruky, tabulky a křídy, různé nápisy, klobouky, brýle i nosy, boa, havajské či námořnické doplňky, sportovní rakety a další. Při výběru fotodekorací se meze nekladou, kombinovat je můžete dle chuti a přání.

“S fotokoutkem si každý užije spoustu zábavy, na svatbě by neměl chybět.”

Pozadí fotokoutku

Na pozadí fotokoutku je lepší využít místo, kde je klidněji – salonek v restauraci, vzdálenější konec zahrady. Především kvůli fotoaparátu, aby se při svatebním veselí nezničil. Na stěnu naproti fotoaparátu můžete umístit různé girlandy s nápisy, monogramy snoubenců, závěsné dekorace, balonky nebo například barevné pompoms.

Foto: Archiv Svět svateb, Svatebnidekorace.cz

Krásná památka na svatební den

Pak už stačí jen fotoaparát na stativu a někdo, kdo jej bude obsluhovat. Samozřejmě se u něj mohou střídat i svatební hosté.

Balonky do fotokoutkuPompoms do fotokoutku

Pokud chcete váš svatební fotokoutek dotáhnout k naprosté dokonalosti, vezměte si s sebou ještě tiskárnu s fotopapírem a ještě na svatbě můžete fotografie vytisknout. Takto vytvořené fotografie se dají hned nalepit do svatební knihy hostů. Vytvoříte tak spolu s vašimi hosty krásnou památku na vaši svatbu. O svatební knize více zde >>>

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz