Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Darujte ženě svých snů prsten, který žádná jiná nemá

Darujte své milé prsten, který je stejně jedinečný, jako ona.

2018-11-23.Líbí se mi (4).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Darujte ženě svých snů prsten, který žádná jiná nemá

Ať už plánujete žádost o ruku, nebo jen chcete svou milou potěšit, darujte jí prsten, který je stejně jedinečný, jako ona.

Jedinečnost se skrývá v detailech

Láska je magická čarodějka. Všímáme si díky ní maličkostí, které bychom normálně neviděli. Přestáváme myslet na sebe a snažíme se našim milovaným připravovat malé radosti. Každá žena chce být pro svého partnera tou dokonalou. Není krásnější důkaz lásky, než jí darovat prsten, který se vyrovná její dokonalosti. Nechte pro ni vytvořit originální mistrovské dílo, které v žádných obchodech neuvidí.

Dopřejte si dostatek času

Rozhodnout se, že je vaše partnerka tou pravou, chce čas. Podobně je to i při výběru zásnubního prstenu. Chcete-li jí darovat unikátní prsten, který bude symbolizovat vše, co k ní cítíte, začněte pomalu. Zamyslete se nad tím, jaký druh šperků nosí. Podle toho určete materiál. Zásnubní prsteny se nejčastěji vyrábí z bílého zlata, můžete ale sáhnout i po zářivé platině nebo velmi slušivém růžovém zlatě.

Vytvořte si návrh

Pokud patříte mezi šikovné kreslíře, navrhněte podobu prstenu na papír. Pokud ne, napište si alespoň poznámky. Zkuste si odpovědět na základní otázky. Co má ráda? Jak ráda tráví čas? Co ji naplňuje? Co na ní obdivujete? Jakmile budete hotovi, je čas vypravit se do klenotnictví. Šperkař je mistrem svého řemesla. Sám vám navrhne, jak by mohl prsten vypadat a pomůže zhmotnit vaši představu ve šperk, který bude mít duši.

Spolehněte se na Bisaku

Klenotnictví Bisaku se zabývá zakázkovou výrobou prstenů již desítky let. Díky 3D technologii dokážou vaši představu navrhnout a zhmotnit tak, aby design odpovídal přesně vašim požadavkům. Vypravte se do některé z kamenných prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Bratislavě a nechte vytvořit pro svoji vyvolenou prsten, který bude vyprávět příběh vaší jedinečné lásky.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz