Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak na vlastní svatební víno s etiketou a vašimi údaji?

Vlastní svatební víno doporučujeme i jako dárek pro svatební hosty.

2021-05-12.Líbí se mi (1).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební rady a tipy/Jak na svatební víno s vlastní etiketou a vašimi údaji?

Jste milovníci vína a chtěli byste svatbu zapít kvalitním mokem? Co si takhle vytvořit vlastní svatební víno?

Víno patří k nejoblíbenějším nápojům a je jako stvořené pro slavnostní okamžiky. Rudé jako láska, růžové jako sny a čiré jako světlé zítřky. Ať už máte rádi jakékoliv z nich, můžete si pro svatbu vytvořit vlastní svatební víno.

“Vychutnejte si svatbu plnými doušky a jednu lahev si nechte na památku.”

Jak na vlastní svatební víno? Etiketou!

Etiketa na svatební víno může být v podobném designu jako vaše oznámení, měla by ladit se stylem svatby. Nezapomeňte na vaše jména, datum svatby, jednoduchý svatební motiv či fotografii.

Foto: Svatebnidekorace.cz

Protože původní etiketu vína „přelepíte“, pro zkušené znalce vín napište o druhu a třídě vína například do svatebního menu. Celou lahev/lahvinku vína můžete dozdobit ozdobnou či lýkovou mašlí.

Chci prohlédnout svatební etikety

Tip: Jednu lahev svatebního vína si schovejte do sklepa. S vaší drahou polovičkou ji můžete vypít třeba na výročí za 10 nebo 20 let.

Svatební víno jako dárek

Můžete zvolit malé lahvičky o objemu 0,187 litru či klasické 0,7 litru. Velké lahve můžete postavit ke stolu, kde bude raut. Hosté si tak budou moci sami dolévat a kochat se originálním nápadem.

Velkou lahev můžete dát rodičům a nejbližším jako poděkování. Malé lahvičky můžete rozdávat svatebčanům s výslužkami či je rovnou položit na svatební tabuli.

Svatební víno - Müller Thurgau s možností vlastní etikety
Koupit svatební víno s vlastní etiketou

Krásná písnička o víně od CHINASKI

A proč zrovna víno na svatbu?

Výhodou svatebního vína může být i to, že podle některých studií má pravidelné pití vína v rozumném množství příznivý vliv na lidský organismus.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz