Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Romantická svatební místa

Vybrali jsme pro vás několik tipů na místa jako stvořená pro romantické svatební obřady.

2022-02-04.Líbí se mi (22).Komentářů: 0

Chcete romantickou svatbu a hledáte inspiraci?

Právě pro vás je určen tento článek, který obsahuje několik tipů na romantická svatební místa, tedy místa určená ke svatebním obřadům. Romantické svatební místo hledáme často proto, že chceme převést do reality své vysněné fantazie.

Pro romantickou svatbu půjdeme světa kraj 🙂

Romantická svatba je mnohých nevěst sen. Ústy známého českého básníka Jaroslava Vrchlického by se dalo říci: „Za romantickým svatebním místem šel bych světa kraj… “

Kdo z nás by nechtěl zažít neobyčejné, opojné pocity, při kterých se tají dech? Obklopit se v náš jedinečný svatební den krásnem, půvabem a zažít nevšední poetickou atmosféru, při které nám běhá mráz po zádech, a která se nám na dlouhá léta vryje tzv. pod kůži. Pro romantickou svatbu jsme schopni toho udělat mnoho a věnovat přípravě hodně času a trpělivosti.

Pro romantickou svatbu doporučujeme:

Romantický obřad na zámku

Svatba na zámku je velice oblíbená, přeci jen většina z nevěst chce být v den „D“ princeznou. A každá princezna přeci potřebuje svůj zámek!

Svatby v pivovaru

Romantický svatební obřad můžete zažít na zámku či v kostele, v krásné zahradě a také v areálech pivovarů. Svatba v pivovaru se v dnešní době stává stále vyhledávanější. V areálu pivovaru můžete prožít celý svatební den nebo jen jeho část. Většina pivovarů vám zajistí kompletní svatební servis a vaši svatbu uspořádá přesně podle vašich představ.

Doporučujeme: Romantický resort Zámeček Klokočov

Zámeček Klokočov je barokní stavba z 18.století obklopená zahradou s rybníkem v anglickém stylu. V obci Klokočov najdete secesní hostinec z konce 19.století. Společně s přilehlou stodolou jsou součástí Resortu Zámeček Klokočov.

Celý komplex budov a prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí moderní konferenční místnost včetně vybavení a WiFi, taneční sál, sklípek, venkovní posezení, zahradní gril, krytý bazén, dětské hřiště a ubytování pro maximálně až 50 osob (vč. přistýlek).

Zámeček Klokočov obklopuje nádherná zahrada

Stodola a hostinec je součástí resortu Klokočov

Váš svatební den plný romantiky si užijete v klidu a pohodlí – bez prostojů, čekání či přesunů. Takřka na jednom místě vás čeká romantický svatební obřad, slavnostní hostina, odpolední a večerní grilování se zábavou a stylové ubytování. Ubytování je možné přímo v hostinci, ve stodole nebo v zámečku (až 69 lůžek).

Zjistit více o celém resortu Zámečku Klokočov

Představujeme romantické svatební místo

Svatba na samotě v jihočeské přírodě v areálu penzionu Kamínek

2023-09-19.Svatební místa

Doporučujeme: Svatba jako z pohádky – Hodějovický mlýn

Je-li vaším snem romantická svatba na venkově, nemůžete najít lepší místo. Hodějovický mlýn, tato oáza, ve které se snoubí krása s klidem, je pouhou hodinu jízdy z Prahy či Brna a nabízí uspořádání obřadu, svatební hostiny i ubytování na jednom místě.

Zobrazit web romantického Hodějovického mlýna

Foto: Hodějovický mlýn

Fotoseriál ze svatby na Hodějovickém mlýně

Překrásné fotky z úžasného Hodějovického mlýna. Asi nejvýstižnější slovo je exceletní. Posuďte sami. Všechno na jedničku a nádherné fotozáběry od fotografa Radka Čepeláka. Klobouk dolů za veledílo a obrovská gratulace k nádherné svatbě nevěstě a ženichovi Terezce a Vaškovi.

Zobrazit komplet celý FOTOSERIÁL
Svatba ve stodole, Hodějovický mlýn, vstup do areálu
Svatba ve stodole, Hodějovický mlýn, hostina
Svatba ve stodole, Hodějovický mlýn, rybník
Svatba ve stodole, Hodějovický mlýn, novomanželé

Foto: Radek Čepelák

TIP: Hledáte opravdu netradiční místo pro svatbu? Řekněte si své ANO v interiéru od Adolfa Loose.

Doporučujeme: Svatba za Prahou v přírodě na Hliněné baště

Máme pro vás tip na svatební obřad mezi rybníčky v krásné přírodě. Svatební hostinu vám s láskou připraví dle vašich přání v netradiční romantické restauraci Hliněná bašta v Průhonicích u Prahy.

Prohlédnout fotogalerii restaurace Hliněná bašta

Hliněná bašta je moderní a energeticky úsporná stavba, nicméně z vnějšku připomíná středověké zemanské stavení. Romantické duše se nadchnou  atmosférou kouzelné terasy nad rybníkem, ale i při pohledu na okolní venkovské prostředí. Vnitřek restaurace zaujme každého na první pohled mohutnými starými trámy, kde si budete připadat jako ve staré historické budově.

Foto: Restaurace Hliněná bašta

Doporučujeme: Svatba ve výjimečném prostředí v Horse Park Kamenný dvůr

Plánujete svatbu, ale stále jste nenašli ideální místo, kde svůj svatební den uspořádat a prožít? Citlivě zrekonstruované venkovské sídlo Horse Park Kamenný dvůr bude jistě tím pravým místem pro uspořádání svatebního obřadu i svatební oslavy.

Více informací o Horse Parku Kamenný dvůr

Pro svatební obřad můžete využít krásného venkovního prostředí čtvercového Nádvoří nebo Svatebního palouku s ojedinělým výhledem na okolní krajinu. Pro vaši svatební hostinu a party bude připraven nově zrekonstruovaný Špejchar a Velký klub, obě místa svatebně vyzdobena dle vašeho přání. A pro vaši novomanželskou noc bude připraveno romantické a luxusní apartmá.

Foto: Horse Park

Doporučujeme: Svatba s výhledem na Prahu v Restaurantu Petřínské terasy

Restaurant Petřínské terasy vám nabízí možnost uspořádání svatebního dne s nádherným, panoramatickým výhledem na Prahu a Pražský hrad. Svatební obřad budete mít na romanticky vyzdobené terase letní zahrady s okouzlujícím výhledem.

Další informace o romantické svatbě na Petříně

Pro svatební hostinu vám bude k dispozici „stará koliba“ s dřevěným interiérem a otevřeným ohništěm, barokní prostory kněžského refektáře s jedním velkým a dvěma menšími salonky a prostorná terasa s možností grilování. Svatební možnosti jsou zde různorodé a jistě si každý pár najde tu svou variantu.

Foto: Petřínské terasy

Romantika uprostřed Prahy

S romantikou jsou spojená různá kouzelná místečka a zákoutí. Většina z nás by tato místa hledala mimo město, nicméně i v Praze se najdou zastrčená romantická místa jako stvořená pro svatební obřad.

Prožijte svůj vyjímečný den na nejromantičtějším a zároveň mystickém místě v historické Praze. Praha už zlákala nejednu romantickou duši.

Romantická svatba v historické Praze

2020-02-19.Svatební místa

Romantická i akční svatba na lodi či parníku na Vltavě

2020-01-17.Svatební místa
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz