Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Výběr svatebního dne podle numerologie

Svatební den má svůj rituální význam. Odvažte si při plánovaní svatby vybrat harmonický termín nebo vhodné příjmení pomocí numerologie.

2022-05-24.Líbí se mi (5).Komentářů: 0

Svatební den má svůj rituální význam a patří k nejdůležitějším milníkům lidského života. Odvažte si při plánovaní svatby vybrat harmonický termín nebo vhodné příjmení pomocí numerologie.

Vyberte harmonický termín nebo vhodné příjmení pomocí numerologie

Nejen datum narození, ale i vše, co lze vyjádřit písmeny a čísly hraje v našem životě zásadní roli. Vibrační síla každého čísla na nás působí již v okamžiku narození. Tato neviditelná vibrace ovlivňuje náš charakter, naše talenty, slabé stránky, způsoby chování a jednání. Působí i na náš životní směr.

Numerologie a portnerské vztahy

Výběr vhodného okamžiku svatby

Mnohé předmanželské páry s alternativním pohledem na svět vnímají skrytou podstatu našeho bytí a chápou jeho hlubší význam. Obracejí se proto na svých životních křižovatkách na numerologii. Velký zájem je o partnerské numerologické srovnání, výběr vhodného okamžiku svatby nebo posouzení vhodnosti příjmení novomanželů.

Jaké informace vám numerologie přinese?

Výběrem vhodného okamžiku podle numerologie podpoříte nejenom hladký průběh svatby, ale celkovou stabilitu manželství. Je možné vytvořit numerologické partnerské rozbory budoucích manželů. Díky partnerskému srovnání, dostanete odpověď na otázky:

  • Zjistíte, co máte s partnerem společného a na základě čeho jste vybudovali vztah.
  • Seznámíte se s možnostmi i úskalími vaší společné životní cesty.
  • Poodhalíte hlavní aspekty vašich povah, vloh, životního stylu a o rodinných vlivech.
  • Dozvíte se, kde a jakým způsobem se s partnerem budete navzájem ovlivňovat.

Volba svatebního příjmení

Výběr a případná změna příjmení po svatbě

Numerologie jména vám také pomůže s volbou příjmení po svatbě. Příjmení popisuje dispozice získané od předků. Na základě změny příjmení vstupují do života vlastnosti z rodové linie partnera. Jde o velmi zásadní věc, protože výběr a případná změna příjmení po svatbě v mnoha směrech ovlivní život novomanželů.

Při plánování svatby doporučuji výběr svatebního dne vložit do rukou zkušeného numerologa a vyhnout se zjednodušeným populárním návodům. Tento významný den určitě stojí za pozornost. Stačí upřesnit vaše požadavky, dodat data narození svatebčanů a informace o příjmení. Doporučuji se odhodlat k tomuto netradičnímu kroku a do svatebních příprav zařadit i výběr svatebního termínu. Odstartujete lépe novou a šťastnou etapu rodinného života.

Klára Pokorná www.klara-pokorna.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz