Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Český národ je národ pivařů a není nic jednoduššího než si svatební hosty získat právě pivem.

Nechte si od sládka uvařit vlastní pivo! Vaše svatba získá na originalitě a bude unikátní stejně jako vlastní značka piva. Jste zapálení milovníci piva? Tak čtěte dále, toto je právě pro vás!

Pivo světlé, tmavé, polotmavé, jantarové atd., pivo slabší i silnější – více stupňové až 25°. V Pivovaru Lužiny si můžete nechat uvařit pivo na svatbu přesně podle chuti.


Jen pozor,
příprava a samotné vaření piva je složitý proces, dlouhý cca 3 měsíce!


Svatební oslava přímo v pivovaru i s ochutnávkou

Milovníci piva si v Pivovaru Lužiny přijdou opravdu na své. Mimo konzumace vlastního piva jistě uvítají i svatební párty přímo v salonku nebo v prostorné pivovarské restauraci. Během oslavy mohou probíhat prohlídky pivovaru nebo ještě lépe, přímo ochutnávky různých druhů piv!

Dobré pivo v kombinaci s vynikajícím jídlem bude opravdu nezapomenutelným zážitkem. Vaši přátelé a rodina se po slavnostním obřadu velmi rychle uvolní právě u půllitru lahodného moku.

Svatební pivo

Pivo na svatbu – pivní catering

Oblíbené pivo ze stálé nabídky Pivovaru Lužiny či přímo vaše speciálně uvařené pivo na svatbu můžete podávat ve svatební den kdekoliv. Z pivovaru vám jej v sudech dovezou po dohodě kamkoliv.

Svatební pivo jako originální výslužka

Chcete mít netradiční svatební výslužku a poděkování svatebním hostům? Není originálnější svatební výslužky pro vaše hosty, než lahev piva s vaší osobitou svatební etiketou.

Jako poděkování pro vaše hosty můžete nechat nalahvovat vaše svatební pivo. Nebo pokud máte v Pivovaru Lužiny oblíbené pivo a chutná vám jen to jedno jediné, můžete darovat právě to s vlastní originální etiketou. Vybírat můžete z PET Lahve 1l či skleněné 0,5l. Stačí jen dodat grafický návrh vlastní etikety a originální výslužka je na světě!


Svatební pivo můžete darovat novomanželům i jako svatební dar.


  • Pivovar

    Pivovar

  • Pivovar1

    Pivovar1

  • Svatební pivo světlé

    Svatební pivo světlé

  • Svatební pivo tmavé

    Svatební pivo tmavé

  • Svatební pivo1

    Svatební pivo1

  • Svatební pivo2

    Svatební pivo2

  • Pivovar Lužiny

    Pivovar Lužiny

  • Svatební pivo

    Svatební pivo

  1. Pivovar
  2. Pivovar1
  3. Svatební pivo světlé
  4. Svatební pivo tmavé
  5. Svatební pivo1
  6. Svatební pivo2
  7. Pivovar Lužiny
  8. Svatební pivo
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz