Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební spodní prádlo

Nechte se inspirovat naším článkem o svatebním spodním prádle a buďte o svatební noci opravdu sexy.

2016-05-28.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Nechte se inspirovat naším článkem o svatebním spodním prádle a buďte o svatební noci opravdu sexy.

Dnes už není tradicí, že o svatební noci uvidí ženich svou vyvolenou poprvé ve spodním prádle. Tento okamžik je přesto výjimečný. Poprvé spolu strávíte noc jako manželé. Udělejte vaši chvíli díky svatebnímu spodnímu prádlu nezapomenutelnou.

Buďte královnou noci ve svatebním spodním prádle

V tuto noc, by vás měl manžel vidět jinýma očima, jako tu nejkrásnější ženu na světě. Je jedno, zda si na sebe vezmete jednoduchý komplet, troufnete si na korzet nebo zvolíte romantickou košilku. Oba dva si máte večer užít.

Troufněte si na svůdné barvy prádla

Svatební spodní prádlo dokonce nemusí být jenom bílé. Má váš miláček rád červenou? Cítíte se nejlépe v černé? Zvýrazněte své přednosti. Dokonce se můžete sladit s partnerem.

Svatební prádlo

Typů svatebního prádla je nepočítaně: krajkové, saténové i průhledné. Vyberte si střih, který lichotí vašim křivkám. Vypracovanou postavu mohou zdobit sexy střihy. Pro nesmělejší jsou kalhotky nohavičkové nebo s vyšším pasem.

Svatební prádlo
Objednat si svatební spodní prádlo

Svatební spodní prádlo musí být krásné i praktické

Samozřejmě je potřeba myslet na praktickou stránku věci. K dispozici je „neviditelné“ spodní prádlo, které je vhodné pod upnuté šaty. Běžně jsou k dostání podprsenky s odnímatelnými ramínky či s několika variantami upnutí ramínek. Můžete si objednat i prádlo, které vám vylepší postavu. Střihů a velikostí se nemusíte bát. Pokud prádlo objednáte s předstihem, bez problémů ho vymění.

Svatební prádlo si schovejte na památku

Do svatebního spodního prádla se vyplatí investovat. Občas se stává, že novomanžele padnou vyčerpaní a první společná noc proběhne jindy. V tu chvíli budete na všechny varianty připravena. Spodní prádlo a ostatní doplňky vám zůstanou a můžete je použít na líbánkách, výročích atd. Bude to krásné připomenutí svatební noci.

Máte svůj svatební podvazek?

Podvazky jsou neodmyslitelnou součástí svatebního spodního prádla. Podvazek na nožce není jen sexy doplněk. Je to vhodná varianta, jak mít na sobě něco modrého. Více o podvazcích se dozvíte v našem článku Svatební podvazek.

Foto: Prádlo elegant

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz