Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební šaty podle Disneyho

Toužíte po opravdových princeznovských svatebních šatech? Váš sen se může stát skutečností.

2016-11-09.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Toužíte po opravdových princeznovských svatebních šatech? Váš sen se může stát skutečností.

Svatební šaty jako z pohádky, to je nejen sen malých slečen ale i budoucích nevěst. Splňte si tedy svůj sen a oblékněte si na svou svatbu pohádkové šaty, které jsou vytvořeny na motivy slavných Disneyho pohádek.

Sněhurka, Ariel nebo Locika?

Módní návrhář Alfred Angelo vám tyto sny splní. V jeho dílně se tvoří překrásné modely svatebních šatů pohádkových postav a princezen a vy je na své svatbě můžete obléci.

Svatební šaty jsou vytvořené na motivy pohádkových postav, jako je Ariel, Sněhurka i Sněhová královna, Princezna Locika či Popelka nebo Jasmína od Aladina.

Jaké chyby se při výběru šatů nejčastěji stávají?

Chyby při výběru svatebních šatů

2017-01-18.Svatební šaty

Princeznovské svatební šaty

Každá nevěsta si v těchto šatech bude připadat jako princezna a vrátí se tím do svých dětských let, kdy si představovala a plánovala svatbu se svým vysněným princem na bílém koni. I díky těmto modelům popustíte uzdu své fantazii a vaše svatba bude jako z pohádky.

Pohádkové svatební šaty jsou ušity z velmi příjemných a nádherných materiálů, zdobené krajkami, kamínky, korálky a různými výšivkami. Díky těmto šatům se pro svého vysněného prince stanete opravdovou princeznou.

Foto: www.alfredangelobridal.eu

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz