Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební výzdoba na klíč

O svatební výzdobu a její sladění se již sama starat nemusíte. Využijte služby svatby na klíč.

2017-08-02.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

O svatební výzdobu a její sladění se již sama starat nemusíte. Využijte služby svatby na klíč.

V dnešní době je spousta možností jak uchopit výzdobu své svatby. Jestli se bojíte, že se zamotáte do pojmů jako téma, styl a koncept svatby, čtěte dál.

Dnes je běžné, že složitou práci nejlépe odvedou odborníci na slovo vzatí. To stejné se může týkat i svatební výzdoby. Svatební designérka (nebo koordinátorka) je osoba, která svatbám rozumí, má zkušenosti a především – dobrý přehled o všech možnostech. Nestane se, že by vaše svatba byla „splácaná“ nebo nevkusná.


Vaše svatba bude dokonale sladěná, přesně dle vašich představ.


Jaký styl se hodí pro mou svatbu?

Prvním krokem je zvolení stylu, ve kterém by měla být celá vaše svatba. Správný postup je, že svatební výzdoba se přizpůsobuje vám, ne vy designu. Jste sportovci, máte rádi přírodu a svatbu v krajkách si nedokážete představit?

Svatební výzdoba stolu fialová

Nebo naopak milujete růžovou a sníte o princeznovské svatbě? Fantazii se meze nekladou, chce to jenom někoho, kdo vás umí inspirovat, vše zorganizovat a doladit. Řešením problému může být právě konzultace se svatební designérkou nebo rovnou její výzdoba na klíč.

Výzdoba svatebního obřadu a hostiny

Celá svatba by měla mít jedno téma. Místa obřadu, hostiny a party by měla vzájemně ladit. Nemělo by to vypadat, že každé místo je vytvořené pro jinou svatbu. Dbejte na stejné barvy doplňků i květin. Pomůže vám designérka, podle vybraného stylu vyzdobí jak svatební obřad, tak hostinu. Z hlavy můžete vypustit i zajišťování svatebního dortu, dárečků pro hosty či fotokoutku.

Svatební výzdoba na klíč a bez starostí

Jak to všechno probíhá? Je to úplně jednoduché, povídáte si o svých představách a svatební designérka vám pomůže některé myšlenky rozvinout. Poté, co se dohodnete na základním stylu celé svatby, připraví designérka návrh jednotlivých prvků: květin, dekorací, svíček, stolků, altánku, atd.

“Svatební výzdoba na klíč v sobě většinou zahrnuje i instalaci a úklid dekorací.”

Svatební výzdoba ve stylu Shabby chic
  • Svatební výzdoba stolu fialová

    Svatební výzdoba stolu fialová

  • Svatební výzdoba Vintage

    Svatební výzdoba Vintage

  • Svatební výzdoba ve stylu Shabby chic

    Svatební výzdoba ve stylu Shabby chic

  1. Svatební výzdoba stolu fialová
  2. Svatební výzdoba Vintage
  3. Svatební výzdoba ve stylu Shabby chic
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz