Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jubilejní 20. číslo magazínu Marriage guide pro rok 2019

Je tu julilejní 20. číslo vydání časopisu Marriage guide.

2019-01-10.Líbí se mi (2).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební pomůcky a nástroje/Jubilejní 20. číslo magazínu Marriage guide pro rok 2019

Chystáte se v roce 2019 brát? Nebo vás jen zajímá, co je nového ve svatebním oboru? Pak je tu pro vás julilejní 20. číslo vydání časopisu Marriage guide. Pro rok 2019 vám opět přináší luxusní počtení a moře inspirací.

Svatební bible pro rok 2019 – Marriage guide číslo 20

Každoročně se před začátkem nové svatební sezóny vydává nejobsáhlejší časopis o svatbě s neobvyklým názvem Marriage guide.

Letošní jubilejní 20. vydání opět nezklamalo a nabízí čtenáři nejen pořádnou dávku svatební inspirace, ale i speciální bonus ve formě svatebního diářku, který nevěsta obdrží spolu s magazínem.

Obálka 20. magazínu Marriage Guide

Magazín Marriage guide 2019 titulní strana
Chci objednat magazín poštou za 129 Kč i s poštovným
„Váží úctyhodných 655 gramů a není to tedy žádné „pírko“.

Proč je Marriage guide vždy netrpělivě očekáván?

Pro ty z vás, kteří o tomto časopise slyšíte poprvé, jej ve zkratce představíme. Tištěný časopis Marriage guide založil v roce 2010 Petr Kollman s cílem stát se nejoblíbenějším svatebním magazínem v Evropě. Sami posuďte, do jaké míry se mu to podařilo.

Aktuální výtisk má 216 stran a je to pěkný „macek“

Aktuální vydání pro rok 2019 má pořadové číslo 20, má 216 stran a váží úctyhodných 655 gramů. Není to tedy žádné „pírko“. Jeho příchod proto očekává každoročně mnoho budoucích novomanželů i profesionálů ze svatební branže, a to nejen z České republiky.

Jaký je obsah?

Nahlédli jsme tzv. „pod pokličku“ a zaujal nás článek s masterchefem Markem Raditschem, který popisuje a radí ohledně svatebního menu. Módní návrhářka Sandra Marková, která si své modely jako modelka ráda předvádí i na molech, zase hovoří o trendech ve svatební módě pro rok 2019.

Magazín je rozdělen do přehledných sekcí a v každé se dozvíte mnoho zajímavých informací pro vaší jedinečnou svatbu.

Magazín Marriage guide 2019 vnitřek 1

Foto: Marriage Guide

Proč Marriage guide?

Kromě toho, že je skvělým dárkem pro budoucí novomanžele, je také inspirací pro všechny, kteří pracují ve svatebním oboru. Každým rokem si jeho roční vydání objednává nemalé množství profesionálních svatebních agentur a pracovníků. Časopis jim tak poslouží pro inspiraci, pro poučení se něčemu novému, nebo jen pro ujištění se, že odvádí svou práci dle nejnovějších trendů dnešní doby.

Magazín Marriage guide 2019 vnitřek 2

Foto: Marriage Guide

Kde je časopis k dostání?

Magazín Marriage guide vychází jako ročník a je k objednání na webu mgmagazine.cz. Objednat si jej můžete i online domů do vaší poštovní schránky, což doporučujeme. Na webových stránkách magazínu Marriage guide také najdete velice zajímavé články se svatební tématikou.

Chci objednat magazín poštou za 129 Kč i s poštovným

Zakoupit si jej můžete i ve stánkovém prodeji s denním tiskem. Také je k dostání ve všech kvalitních svatebních salonech. Na novinových stáncích a ve svatebních salonech stojí jen 99 Kč.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz